Užstrigęs kiaušinis
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
urte - Pranešimai: 150
- Augintiniai:
ka daryt man atrodo uzstrigo papugos kiausinis,skambinau vet klinika sake ka daryt viska padariau laukiu,ka toliau daryt ?
- Margarita
tik ka buvau pas veta nulekus,ir nuomone pasitvirtino buvo uzstriges kiausinis.tai suleido kazkokiu vaistu i kloaka skysciu,iskrapste kiausini ir suleido vitaminu,dabar lauksim ir tikesimes kad pasitaisys.
- Margarita
Jeigu jau iškrapštė tą kiaušinį, tai atsigaus, nors kartais paukščiai per tas procedūras streso daug gauna.
Šiaip jau veterinarai prie užstrigusio kiaušinio suleidžia kalcio, taip kad užstrigus galima namuose patelei pabandyti duoti kalcio (Claciveto, Calcilux ar pan.) - skaičiau, kad kai kuriems žmonėms tai padėjo. Margarita, šitas sakinys ne tau konkrečiai, o bendrai forumui skirtas, tu jau nieko nedaryk, veterinaras viską padarė.
Šiaip jau veterinarai prie užstrigusio kiaušinio suleidžia kalcio, taip kad užstrigus galima namuose patelei pabandyti duoti kalcio (Claciveto, Calcilux ar pan.) - skaičiau, kad kai kuriems žmonėms tai padėjo. Margarita, šitas sakinys ne tau konkrečiai, o bendrai forumui skirtas, tu jau nieko nedaryk, veterinaras viską padarė.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O kur tų kalcio papildų galima nusipirkt? Šiandien Kikoj klausiau, tai kaip į durną pažiūrėjo ir pasiūlė nusipirkt tos paukščių kreidos.
- Arven
- Augintiniai:
Kikoj tai nerasit, ieškokit ten, kus Versele-Laga produkcija prekiauja (pas Deivį, Fabijoniškėse ir pan.).
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Ėch ir kodėl gi tos gerosios parduotuvės visada nepatogiose vietose?! Klausimas retorinis, jei ką...
- Arven
- Augintiniai:
Fabijoniškėse irgi ne ką turi...
pas Deivį visas gėris
rašiau į Verselę, tai sakė, kad jų licenzijuotas atstovas yra mūsų kika
tad jei ko norim užsakinėt reik į juos kreiptis..
pas Deivį visas gėris
rašiau į Verselę, tai sakė, kad jų licenzijuotas atstovas yra mūsų kika
tad jei ko norim užsakinėt reik į juos kreiptis..
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Merginos jei jums reikėtų kokių vitaminų būtent iš Versele laga rašykit man,o aš perduosiu Deividui sarašiuką..Kikoje jūs sumokėsite brangiau ...
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
Laba diena,
Per 5-6 metus mano banguotukė nė karto nėra suviduriavusi.
O šiandien kaip tik tai ir padarė, taip pat ir uodegytę keistai ne per daug žymiai ištisai kelnoja... Be to, ir aplink užpakaliuką kažkaip praplikę...
Nesuprantu, kas jai yra... Maitinu sausu lesalu ir kiaušinių gauna, daugiau pastarąsias 3 savaites nieko negavo.
Prašau atrašykit, patarkit, kas jai gali būti.
Per 5-6 metus mano banguotukė nė karto nėra suviduriavusi.
O šiandien kaip tik tai ir padarė, taip pat ir uodegytę keistai ne per daug žymiai ištisai kelnoja... Be to, ir aplink užpakaliuką kažkaip praplikę...
Nesuprantu, kas jai yra... Maitinu sausu lesalu ir kiaušinių gauna, daugiau pastarąsias 3 savaites nieko negavo.
Prašau atrašykit, patarkit, kas jai gali būti.
-
Sopfye - Pranešimai: 99
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių