Mezginiai, nėriniai
Dėmesio:
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
Draudžiama viešai aptarinėti moralinę ir finansinę skelbimų pusę, galima pasiklausti, pasitikslinti informaciją.
Visų labui skelbimų pavadinimus rašykite kuo informatyviau
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Kažkaip šituos kai pamačiau, pasirodė į temą, gal idėjom pravers, man ypač boružiukas patiko
Na ir šitie man atrodo būtų labai paklausūs, tik truputį nebesezonas
Na ir šitie man atrodo būtų labai paklausūs, tik truputį nebesezonas
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
O,aciu Papooga,is tiesu labai grazu,labai pravers ,gal galetum i a.z.parasyti kur cia radai?Visokiu pavyzdeliu turiu galybe,bet va tokiu dar nebuvau radusi.
Ten boruziukas,suniukas,pilkas peliukas,kaip supratau,o kas tas juodas-katinukas?
Ten boruziukas,suniukas,pilkas peliukas,kaip supratau,o kas tas juodas-katinukas?
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Pilkas tai ne peliukas, o munexius man atrodo - zuikutis ta prasme, o juodas kačiukas ir man į tai panašu
-
- Augintiniai:
Kad pagal munexiu ant kepurytes ausys biski mazokos,na gal koks retos veisles cia
Sitas darbelis keliaus i Airija mazajai Kotrynai
Sitas darbelis keliaus i Airija mazajai Kotrynai
Paskutinį kartą redagavo Munex 2011.04.04 00:41. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Augintiniai:
Ant galvos peliukas, ant kojų zuikučiai
Primena darželį tavo batukai, taip niekada tokių ir neturėjau, megztų su pumponais, visada nertas gaudavau nešioti
Primena darželį tavo batukai, taip niekada tokių ir neturėjau, megztų su pumponais, visada nertas gaudavau nešioti
-
- Augintiniai:
Reiks kada savo"firminius"numegzt ir parodyt,kazkada labai seniai is kazkokios senos knygos ismokau ir ziuriu net internete tokiu nera,panasiu labai daug,bet lygiai tokiu dar neradau.Tik ten be jokiu ausyciu,paprastesni,bet maziam patogus,visus savo gimines maziukus tokiais apaviau nori ar nenori turejo nesiot
-
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Aciu,Blondi,dar karta uz gerus zodzius
Parodau laaabai ilgai nerta suknyte ir kepuryte mazai mergytei.Modeliuko galva per maza,tai is kepurytes isejo skrybeliukas Spalva suknytes fotikas iskraipe,ji yra tokia,kaip skrybeliuko antroje nuotraukoje,rozine.
Darbelis laisvas
Parodau laaabai ilgai nerta suknyte ir kepuryte mazai mergytei.Modeliuko galva per maza,tai is kepurytes isejo skrybeliukas Spalva suknytes fotikas iskraipe,ji yra tokia,kaip skrybeliuko antroje nuotraukoje,rozine.
Darbelis laisvas
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių