Sausi sėklų mišiniai
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
esu žiauriai supykus.
rašiau kikai, kokius maišus pastoviai pirkčiau, tai bent sugebėjo atrašyt, kad to ko noriu dbr neturi, kai paklausiau ar neapsimoka jiems atvešt, tai nieko ir nebesulaukiau. iš deivio irgi nieko nesulaukiu.
dideliais maišais nebent papūgom... nėr teisybės
rašiau kikai, kokius maišus pastoviai pirkčiau, tai bent sugebėjo atrašyt, kad to ko noriu dbr neturi, kai paklausiau ar neapsimoka jiems atvešt, tai nieko ir nebesulaukiau. iš deivio irgi nieko nesulaukiu.
dideliais maišais nebent papūgom... nėr teisybės
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Nereikia pykti Lea...Aš vejuosi jus dėl maisto per visas temas,Deivis išvykes ,o maistuko iš Versele laga mes galim užsakyti ,parašykit kokio reikia ...Be to pas mus pigiau ,nes Kika tokius antkainius užsideda
-
Vitalija - Pranešimai: 604
- Augintiniai:
kitoj temoj klausimas buvo užduotas seniau, rašiau per kelis paštus, negavau atsakymo, tai ir ...
žinau, kad pas jus pigiau, bet kai aš iš Vilniaus tai turbūt tas pats gautūsi. įdomu kiek kainuotų siuntimas perkant 4 pokus, kurių bendras svoris 85 kg
tai vat, iš pradžių perku šiuos visus 4 maišus, paskuj turbūt išsirinkčiau geriausius variantus, bet irgi pastoviai užsakinėčiau.
1.Versele-Laga Classic Tropical Finch 25kg;
2.Versele-Laga Prestige Australian Finch 20kg;
3.Versele-Laga Prestige Tropical Finch 20kg;
4.Versele-Laga Prestige Tropical Finch Breeding 20kg.
žinau, kad pas jus pigiau, bet kai aš iš Vilniaus tai turbūt tas pats gautūsi. įdomu kiek kainuotų siuntimas perkant 4 pokus, kurių bendras svoris 85 kg
tai vat, iš pradžių perku šiuos visus 4 maišus, paskuj turbūt išsirinkčiau geriausius variantus, bet irgi pastoviai užsakinėčiau.
1.Versele-Laga Classic Tropical Finch 25kg;
2.Versele-Laga Prestige Australian Finch 20kg;
3.Versele-Laga Prestige Tropical Finch 20kg;
4.Versele-Laga Prestige Tropical Finch Breeding 20kg.
-
- Augintiniai:
Lea, tu čia kiek autobusų naujų augintinių planuoji parsivežti? Čia net maniškei chebrytei tokie kiekiai ilgaaaaam užtektų
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
mano dabartiniam ūkiui 1kg savaitėj kaip nebūta, o dar po poros savaičių bus ir 2kg.
jeigu būtų to maisto vietoj, tai aišku pirkčiau mažesnį kiekį pabandymui, ar net pačioj parduotuvėj pažiūrėčiau į tą sudėtį, bet dabar kai yra lesalai vežami greičiausiai iš belgijos ir į ją važinėja, spėju, tikrai ne kas savaitę.
tai vat, ir laikau aš lesalus ne drėgnoj vietoj ir užsakinėju be jokių biskvitų ar "VAM'ų"...
tai dėl to labai nesijaudinu, nors sutinku, kad tokia galimybė yra
jeigu būtų to maisto vietoj, tai aišku pirkčiau mažesnį kiekį pabandymui, ar net pačioj parduotuvėj pažiūrėčiau į tą sudėtį, bet dabar kai yra lesalai vežami greičiausiai iš belgijos ir į ją važinėja, spėju, tikrai ne kas savaitę.
tai vat, ir laikau aš lesalus ne drėgnoj vietoj ir užsakinėju be jokių biskvitų ar "VAM'ų"...
tai dėl to labai nesijaudinu, nors sutinku, kad tokia galimybė yra
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias