Receptai
Pastebėjau, kad per daug pridaiginu savo paukšteliams maisto, išmirkau grūdų, tai šiandien paėmiau ir iškepiau sausainių iš daigintų žalių pupelių, sorų ir kitų grūdukų, pridėjau avižinių dribsnių, mirkytų grikių ir perlinių kruopų, pasmulkinau obuoliuko, įpyliau truputį vandens, pagrūdau viską, ir įdėjau į orkaitę Dar kai kuriuos sausainiukus saulėgrąžom, kanapių sėklom, grikiais ir sorom užbarsčiau. Tai gavosi tokie Čičiuko ir Pepiuko sausainiai
jiems patinka visokius tokius graužti
jiems patinka visokius tokius graužti
-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ačiū, pritrupino man pilnus kambarius Kur be "papuošimų", tai ragavau ir pati, obuoliukas truputį saldumo duoda, sveikuoliški tokie, reiks daugiau išsikept, bus visiems - ir paukšteliams, ir mums prie arbatos
-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
Aš vakar išbandžiau tokį mišinuką, gal kam patiks. Reikia:
- Trijų/keturių grūdų paplotėlių (aš dariau iš ryžių, kukurūzų ir rūgių paplotėlių);
- Keturių šaukštų pašildyto (iki skystumo) natūralaus medaus;
- Sutrintų vištos kiaušinių lukštų (aš dėjau aštuonis, bet galima ir mažiau);
- Specialus papildas kanarėlėms dauginimosi metu (VINCI). Aš jo dėjau tris šaukštus.
-Lašiukai papūgoms nuo streso ir plunksnų pešiojimo;
Paplotėlius sutrupinau, tuomet sutryniau kiaušinių lukštus ir viską sudėjau į medų. Įbėriau VINCI veisimosi papildą ir lašelius. Viską maišiau, kol pasidarė tokie trupinėliai sulipdyti medumi. Viskas.
Gaila, nuotraukos niekaip negaliu įkelt , fotikas taisykloj , o nuotraukų neturiu , bet atrimiausiu metu pabandysiu nufotkint ir įkelt .
Maniškiai lesė, ypač zebrinukai (jie tuo metu maitino jauniklius ).
- Trijų/keturių grūdų paplotėlių (aš dariau iš ryžių, kukurūzų ir rūgių paplotėlių);
- Keturių šaukštų pašildyto (iki skystumo) natūralaus medaus;
- Sutrintų vištos kiaušinių lukštų (aš dėjau aštuonis, bet galima ir mažiau);
- Specialus papildas kanarėlėms dauginimosi metu (VINCI). Aš jo dėjau tris šaukštus.
-Lašiukai papūgoms nuo streso ir plunksnų pešiojimo;
Paplotėlius sutrupinau, tuomet sutryniau kiaušinių lukštus ir viską sudėjau į medų. Įbėriau VINCI veisimosi papildą ir lašelius. Viską maišiau, kol pasidarė tokie trupinėliai sulipdyti medumi. Viskas.
Gaila, nuotraukos niekaip negaliu įkelt , fotikas taisykloj , o nuotraukų neturiu , bet atrimiausiu metu pabandysiu nufotkint ir įkelt .
Maniškiai lesė, ypač zebrinukai (jie tuo metu maitino jauniklius ).
-
Aušrė - Pranešimai: 105
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
grikiai - geras dalykas. Man tai neramu dėl visokių vitaminų ir papildų dėjimo į tuos skanėstus - taip nesunkiai galima perdozuoti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
gal kam pravers..radau tokį skanėstų receptą
sausainiai iš bananų
1-0,5 stiklinės sutrintų prinokusių bananų
1 arb.š. cinamono (galima nedėti)
3 stiklinės avižinių dribsnių (galima pakeisti 5 grūdų dribsniais)
0,5stiklinės sutrinto iki smulkių gabaliukų žemės riešutų (arba migdolų, graikiškų)
0,25 stiklinės obuolių sulčių
Viską sumaišyti, tešlą šaukštu išdėti ant kepimo popieriaus, kepti 180 laipsnių karščio orkaitėje 15 min. Sausainius sudėti ant rotelių ir atšadyti.
Kaip ir kiekvienus saldumynus siūlyti kartą į savaitę
nušvilpta iš
sausainiai iš bananų
1-0,5 stiklinės sutrintų prinokusių bananų
1 arb.š. cinamono (galima nedėti)
3 stiklinės avižinių dribsnių (galima pakeisti 5 grūdų dribsniais)
0,5stiklinės sutrinto iki smulkių gabaliukų žemės riešutų (arba migdolų, graikiškų)
0,25 stiklinės obuolių sulčių
Viską sumaišyti, tešlą šaukštu išdėti ant kepimo popieriaus, kepti 180 laipsnių karščio orkaitėje 15 min. Sausainius sudėti ant rotelių ir atšadyti.
Kaip ir kiekvienus saldumynus siūlyti kartą į savaitę
nušvilpta iš
-
Madeira - Pranešimai: 268
- Augintiniai:
Aš vitaminų po vieną lašelį įlašinu. O ryžių palpotėlį galima duot? Maniškiai la žinios mėgsta, tai kartais palepinu ir duodu. Kiek esu žiūrėjus įvairių lesalų sudėtyse įeina ryžiai.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių