Klausimai Geriui apie parduodamus paukščius
labai gali buti tikrai panasumo i strazda yra, tik smarkiai sumazintas variantas, o gal prisimenat jo nors apytikri pavadinima, vakar visa diena googlinau, bet neatradau, as anglu nelabai moku.
- skaidra111
- Augintiniai:
man cia sunku nustatyti jo dydi, tas kur maciau nezmoniskai maziukas, ten salia buvo driezine kanarele , kuri ir seip yra uz paprasta gerokai mazesne, tai tas paukstelis dar buvo ir uz ta driezine aiskiai mazesnis.
Jus gal galetumet parasyt jo pavadinima as youtube pasiziuresiu.
Jus gal galetumet parasyt jo pavadinima as youtube pasiziuresiu.
- skaidra111
- Augintiniai:
-
cezis - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
As, kur maciau ta kanarele, Paryziui buvo parasyta, driezine kanarele, kana tarp kitko 160 euru, labai nediduke uz paprasta smarkiai mazesne. Gal prancuziskos driezines, kaip ir ju moterys smarkiai mazesnes..
- skaidra111
- Augintiniai:
Sveiki,
atsiprasau, labai dar grybauju siame forume, bet intensyviai ieskau galimybes nuspirkti Zako papuga. Esu vilniete, i ka siulytumet kreiptis, kur gauti sveika ir protinga pauksti?
is anksto dekoju.
atsiprasau, labai dar grybauju siame forume, bet intensyviai ieskau galimybes nuspirkti Zako papuga. Esu vilniete, i ka siulytumet kreiptis, kur gauti sveika ir protinga pauksti?
is anksto dekoju.
-
mamukas - Pranešimai: 16
- Augintiniai:
Labas,kaip sykis turiu jums tokį paukštį,tiesiog palieku nr.860611274 paskambinkit ir papasakosiu viską smulkiau.
-
geris - Pranešimai: 483
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių