Traukuliai - trūkčiojimai sparnais, galvos sukiojimas
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Dėl augalų negaliu pasakyti, bet sveikatos tokie "išdykavimai" tikrai neprideda, aš neatmesčiau ir šios galimibės.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Kas gali buti musu jaunikliui nimfiukui - vakare pastebejau, kad galvyte pasukta i galva laiko - pradzioje maniau, kad tik taip domisi, ziuri, klauso, nes siandien pirma diena i narva islido ir ant laktos atsisedo, bet dabar matau,kad visai negerai yra ji ta galvyte istisai nusukta, pakreipta ant sono laiko, net miegodama, ir paemus, kalbinant, ja sukioja tik ta kryptim, lenkia dar zemiau -galva visa laika perkreipta ant sono ar gali buti, kad kaklas koks isnarintas? jis judrsu, galvyte netabaluoja -sokioja kakliuka, bet perkreipta :(
Padekit, ka dabar daryti??
Padekit, ka dabar daryti??
- agnele77
- Augintiniai:
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Manau, kad ne vėjas perpūtė. Mano manymu, reikėtų gydyti vitaminų duodant pirmiausiai (B ir E, ir dar kad seleno šiek tiek būtų tuose vitaminuose). Pasikonsultuoti su veterinaru būtų gerai, gali Dariui parašyti ir paklausti. O šiaip apie viščiukus radau, apie papūgas nieko geresnio nepavyko staigiai surasti http://www.thesilkieclubofgreatbritain.co.uk/index.php?action=view_thread&id=102&module=bbmodule&src=%40random478b99a32721b
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
O kaip man duoti jam tuos vitaminukus? kokia forma?
Siandien kalebjau su 3 veterinarais, 2 is ju mano, kad greiciausiai uzdegimas koks. Vienam is ju (Dariui M., kurio tel nr radau veterinaru skyrelyje) dar esu nusiuntusi pauksciuko nuotraukas ir jis zadejo siandien parasyti apziurejes jas, kaip elgtis. Vitaminu, vaistu-nieko siandien pas mus negavau veterinarinese.. Nupirkau ampule B grupes vitaminu ir ampule Meloksikamo zmoniu vaistineje, bet kol kas neduodu -laukiu atsakymo. Musu vietinis vetas B vit. i vandenuka siule pamaisyti visiems gerti, bet gal man ligoniukui jo kaip papilti i burnyte? Nors Darius apie vitaminus suabejojo, nes kiti pauksteliai sveiki...
oj.. as vakar nakti ieskojau visur informacijos ir masciau, akd si ryta bus arba sveikas arba visai blogai, bet kol kas viskas atrodo panasiai -jis daugiau gal kiek miega, bet diskomfortas dabar del tokios laikysenos gal, o be to, diena siandien labai apniukusi, visi pauksciai musu snuduriuoja, ramus sedi. O siaip maciau, akd ir plunksnytes krapstinejosi, ir pjuvenos dezutes kapstinejo savo ta perkreipta galvyte, ir sparniukus teisaliojo -neatrodo kazkoks skausmingas.. Dar matau, kad motina ji maitina, bet kazkaip maziau,, gal kad jis prasyti prasciau dabar sugeba iskeliau vyresnius pauskciukus laikinai su tevu, tai girdejau kai pmaitino, bet tikrai nelabai daug, nes guziukas pilnas nebuvo..
Siandien kalebjau su 3 veterinarais, 2 is ju mano, kad greiciausiai uzdegimas koks. Vienam is ju (Dariui M., kurio tel nr radau veterinaru skyrelyje) dar esu nusiuntusi pauksciuko nuotraukas ir jis zadejo siandien parasyti apziurejes jas, kaip elgtis. Vitaminu, vaistu-nieko siandien pas mus negavau veterinarinese.. Nupirkau ampule B grupes vitaminu ir ampule Meloksikamo zmoniu vaistineje, bet kol kas neduodu -laukiu atsakymo. Musu vietinis vetas B vit. i vandenuka siule pamaisyti visiems gerti, bet gal man ligoniukui jo kaip papilti i burnyte? Nors Darius apie vitaminus suabejojo, nes kiti pauksteliai sveiki...
oj.. as vakar nakti ieskojau visur informacijos ir masciau, akd si ryta bus arba sveikas arba visai blogai, bet kol kas viskas atrodo panasiai -jis daugiau gal kiek miega, bet diskomfortas dabar del tokios laikysenos gal, o be to, diena siandien labai apniukusi, visi pauksciai musu snuduriuoja, ramus sedi. O siaip maciau, akd ir plunksnytes krapstinejosi, ir pjuvenos dezutes kapstinejo savo ta perkreipta galvyte, ir sparniukus teisaliojo -neatrodo kazkoks skausmingas.. Dar matau, kad motina ji maitina, bet kazkaip maziau,, gal kad jis prasyti prasciau dabar sugeba iskeliau vyresnius pauskciukus laikinai su tevu, tai girdejau kai pmaitino, bet tikrai nelabai daug, nes guziukas pilnas nebuvo..
- agnele77
- Augintiniai:
Oi, tikrai nereikia atsirpašynėti, suprantama, kad staigiai visko nesusirasi, tiesiog prisiminiau, kad visai nesenai apie tokius galvos-kaklo persukimus skaičiau, kad tai nervinio pagrindo greičiausiai, o kas priežastis neaišku, gali būti virusas, bet irgi gal ir pas kitus jauniklius apsireikštų, nežinau, jeigu tai virusas, padėti niekuo tokiu negalit, nebent atskyrimu, kad neužkrėstų kitų, bet jei tai jauniklis ir su virusu, tai kogero paveldėtu, na čia pasamprotavimai, tikrai nebūtinait taip ir yra. Kadangi bendraujat su Darium, tai siūlau palaukti, kaip jis patars - tiek dėl vitaminų duoti-neduoti, tiek kokiu būdu, Kai būna aišku, jog vitaminų arba kalcio trūkumas, tai vet. paprastai suleidžia tiesiai, bet pačiam neesant gydytoju ar veterinaru nėra paprasta susileisti. Dar nelabai surpatau, kokia pas paukščius mityba, ar gali būti trūkumas medžiagų kokių nors?
-
- Augintiniai:
Spalva tikrai įtakos neturi, žiūrėk, ką Darius patars. Ir į forumą parašyk, visiems naudinga bus sužinoti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių