Traukuliai - trūkčiojimai sparnais, galvos sukiojimas
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O nebus jam per mazai maisto, jei leisiu savarankiskai taip lesti?
Labai nenori jis to svirksto, o kai imu i ranka ir kisu, tai isvis -pyksta. O pats pakapsto, palesa,tada uzmiega tikrai nepilnu guziuku -truputeli, koki 1/4-1/3 uzpildes. Pabudes vel pakapsto -toks mitybos budas tinkamas?
Tiesa, siandien galvyte man tiesesne lyg nera puikiai, bet momentais ir labai net gerai nebent paskui pavargs laikyti ..
Labai nenori jis to svirksto, o kai imu i ranka ir kisu, tai isvis -pyksta. O pats pakapsto, palesa,tada uzmiega tikrai nepilnu guziuku -truputeli, koki 1/4-1/3 uzpildes. Pabudes vel pakapsto -toks mitybos budas tinkamas?
Tiesa, siandien galvyte man tiesesne lyg nera puikiai, bet momentais ir labai net gerai nebent paskui pavargs laikyti ..
- agnele77
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
- agnele77
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
kad zinokit, ji nevalgo skysciau sita kosyte yra su dribsniuku priedais, tai jie nera tokie smulkus kaip nutribird'o bilteliai, gal uztat.. bet ir dabar sumaisiau skystesne, tai nebais noriai, bet nuo mano pirsto kiek pavalge. Svirkstas tai kaip priesas -net ant jo uztepus neima nuo virsaus. gerai valge man nuorpisto, ir gerai tuo,akd maciau, keik suvalge, bet uzsipilde mazdaug puse guziuko ir nebenori.. cia blogai?
- agnele77
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių