[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Astrildos - Amadinos
logo

Astrildos - Amadinos

Astrildiniai - Kikiliniai Audėjai - Estrildidae šeimos paukščiukai ir kanarėlės
:old: Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)

Standartinė skaidra111 » 2011.04.07 13:38

Norėjau papasakoti istoriją, kuri man įvyko su amadinom. Auginau aš 5 zebrines amadinas viename dideliame narve. Vasarą narvą išnešiau ir padėjau ant palangės terasoje. Taip ir laikiau jas kone visą vasarą, įnešdavau tik nakčiai arba per lietų. Vieną kartą žiūriu pro langą, ogi mano amadinos po kiemą skraido. Nulėkiau prie terasos, narviukas guli ant žemės numestas, viskas aplinkui išmėtyta, matyt koks katinas pasidarbavo. Mano išgąsdintos amadinos, po kaimą skraido ant gretimų namų stogų tupia. Čiupau grėblį, vyras skarą, ir pradėjom po kaimą bėgioti rėkaudami šokinėdami, amadinas link namų ginti. Viena patelė, labai greitai rado kelią namo, pro atdaras balkono duris i narviuką parskrido, mes ją uždarėm, o uždaryta ji tiek kiauksėjo, kad savo patinėlį parsikvietė. Jau 2 pagautos amadinos.Po 2 valandų matyt praalkus grįžo dar viena, o dvi likusios sutūpė į 20 metrų aukščio alksnius palei upę, alksnių kankorėžiukus sau gliaudo namo skrist nebesiruošia. Nu apgailėjau aš jas apverkiau, kaip tu iš tokio aukščio jas parsikviesi. bet dideliam visų nustebimui vakare ir tos sugrįžo namo. Kitais metais jau iš namų vis kelis kartus pabėgę buvo, bet visad sėkmingai grįždavo. Ne tokie jau durni tie paukštukai.
skaidra111

Augintiniai:

Standartinė vokas » 2011.04.07 16:26

Na stai idedu nors ir nelabai kokybiskas, bet vis delto nuotraukas. PS: zinau, kad plastmasines lakteles blogai todel greitu metu pirksiu medines :D .

Pirmoji pora, senasis mano patinukas ir naujoji jo zmona :give_heart:

Paveikslėlis

Nenustebkit, kad patinukas toks smulkutis pris patele, jis visada toks buvo, manau "nedaaugo" nes kai dar pats buvo jauniklis maitino savo broli 8| . Abu paukstenai atrodo sveiki ir stiprus, buvau isigandes, kad patele nelesa bet siandien maciau kaip siek tiek dziubena :yahoo: .

Antroji pora, senoji patele ir naujas jos vyras :give_heart:

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Lizdeli labai maza uskabinau, kad patinas perdaug pateles nevaikytu ir ji galetu pailset, bet zadu greit nukabint ji :D . Tik va patele man vel nepatinka, tos plunksnos pasisiaususios, kakliukas isplikes siek tiek, ir cia savaime ne patino kalte, snuduriuoja :unsure: . Bandysiu vel kambari pasildyt ir ramuneliu duot, gal atsigaus ta mano senute. labai noretusi, kad netolimoje ateityje atsigavus bent viena vada paukstuku uzaugintu :yes4: .
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Standartinė lea » 2011.04.07 17:01

lizdelius tai geriau nukabink, tegu apsipranta truputį paukšteliai. pora savaičių paruošk iki perėjimo. toks metas kad iš vaisių daržovių ne ką rasi dabar, tai gali, kad ir vitaminų į vandenį, geriausia būtų kokie Orlux firmos, ir kalcio įvairesnėm formom pasiūlyk, pvz sepija, mineralų briketas, kiaušinio lukštai, maltos kriauklės
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė nikita123 » 2011.04.07 17:10

vokas- ačiū už užuojautą...
bet jūsų porelės tokios gražios :$ :give_heart: man taip patinka amadinai... Senei jau svajojau įsigyti... Kaip pirmą kartą aš juos pamačiau tai nežinojau kas čia per paukščiai :D Bet pasidomėjau. Ir daug apie juos žinau :D Ir man jie toki fainuoliai :give_heart: :girl_dance:
Vartotojo avataras
nikita123

Augintiniai:

Standartinė vokas » 2011.04.07 17:22

Ok nukabinsiu, as ta lizdeli uskabinau tik pas antra pora, bet ir tai tik patelei, nors i ji net neina ji... Sedi pusiau miegodama ir tiek... O vitaminu tai butinai, ryt is pat ryto zadu kiausini virt ir duot :D , kalcis pakabintas, bet reiks dar papildomai parduotuvei pasidairinet :D aciu uz info! ir zinoma aciu uz komplimentus :friends
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Standartinė nikita123 » 2011.04.07 17:25

Skaičiau kažkur kad jų neina prisijaukinti... Bet matyt turiu tą gerają energija kuri padeda man prisijaukinti gyvūnus :D Aišku tą amadiną turėjau tik kelias dienas, bet užteko 1dienos priprasti prie kambario ir manęs :D Nes ji prie išėjimo tiek trypčiojo... o kaip priėjau ir atidariau dureles tai buvo laiminga. Įkišau ranką į narvą tai užšoko ant rankos ir tupi :rolleyes: Tie amadinai tikrai nėra durni ;) Tik reikia su jais bendrauti :) Kaip ir su bet kokiu kitu gyvūnu. Jei įmanoma prisijaukinti žuvį tai tuo labiau paukštį eina. Nesvarbu ar jis žvirblis ar jis papūga :) Aišku su papūga mažiau reikia darbo. Turėjau papūga. Bet tik tiek galiu pasakyti, kas mėgsta gražei čiulbantį draugą, auginkit amadiną :) Nes kur aš laikiau papūgą tai maniau kad nuo proto nučiuošiu.... Dieną vakarą klykavo :crazy 8|
O čia :give_heart: Vakaras atėjo... Uždengei ir tyli... Dieną tai tik retkarčiais papukšėdavo ''pašnekėdavo'' ir tyla ;)
Vartotojo avataras
nikita123

Augintiniai:

Standartinė vokas » 2011.04.07 17:38

Dabar va dar ta kremine savo senute apziurejau, tai sakyciau virs sparno ir patinukas naujas bus jei plunksnas papesiojas :unsure: matysiu kas bus rytoj ar bus dar maziau plunksnu ar geres, jei mazes bandysiu kazkaip ja kuriam laikui viena apgyvendint, kad atsigautu :yes4: .
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Standartinė Rodnega » 2011.04.07 21:19

Dėl laktelų, aš naudoju medžių šakas, tik nuplikinu ir kabinu, ir pirkti nereikia
Vartotojo avataras
Rodnega

Augintiniai:

Standartinė vokas » 2011.04.10 11:56

Na va siandien sirdis dainuoja pasiziurejus i paukstelius :yahoo: atrodo visi apsiprato, nesipesa, be to mano senoji patele atrodo atsigavo :dance3: :dance3: aisku netarodo kaip jau jaunute, bet jau nebepasisiausus, skraidzioja, lesa zmoniskai, nebemiega :URA :URA greiciausiai buvo apsirgus del streso ir visu gaudyniu... Na, bet svarbu dabar viskas gerai :D o jau kaip kiausini su lukstais visi kerta ROFL .
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Standartinė nikita123 » 2011.04.10 16:10

Vokas- sveikinu kad viskas gerai :pig_ball: labai džiaugiuosi už jus :pig_ball: :victory:
Vartotojo avataras
nikita123

Augintiniai:

Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius