Banguotukų veisimas
gal nebuvo isivistes, bet pats ritosi. Vakar radau nebegyva .Greit valysiu inkiliuka tai parodysiu savo tris mazylius
-
pilkis - Pranešimai: 128
- Augintiniai:
Ar nieko tokio, kad kiaušinį įdedu į indelį ir padedu ant narvelio dugno? Pačios papūgos pagnaibo tą kiaušinį. Ar geriau sutrinti trynį su baltymu ir tada padėti?
Ir beje nuo 2 savaičių galima jauniklius imt į rankas uždengiant su ranka šviesą, o nuo kada galima valyti inkiliuką ir kada jie išlipa iš inkilėlio?
Ir beje nuo 2 savaičių galima jauniklius imt į rankas uždengiant su ranka šviesą, o nuo kada galima valyti inkiliuką ir kada jie išlipa iš inkilėlio?
- asass1
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Mes jau turime 7 kiaušinius
Įdomu, ar dar dės daugiau
Vakar tikriausiai buvau pradariusi inkiliuką ir lyg mačiau vieną kiaušinį su tokiom kaip gyslelėm, tai tas gal apvaisintas bus...?
O į kitus tai net akies "užmesti" neleidžia, neišeina pažiūrėti niekaip... Kai tik išlenda iš inkilo patelė, aš tuoj tyliai prieinu, galvoju gal bent pažvelgti leis į tuos kiaušinius tai mane kai pamato kad prieinu, tai tuoj su vėjais lekia atgal į inkilą
Beje, patelei ant nugarytės prie uodegos plunksnų lyg nėra, čia taip turi būti perinčioms?
Įdomu, ar dar dės daugiau
Vakar tikriausiai buvau pradariusi inkiliuką ir lyg mačiau vieną kiaušinį su tokiom kaip gyslelėm, tai tas gal apvaisintas bus...?
O į kitus tai net akies "užmesti" neleidžia, neišeina pažiūrėti niekaip... Kai tik išlenda iš inkilo patelė, aš tuoj tyliai prieinu, galvoju gal bent pažvelgti leis į tuos kiaušinius tai mane kai pamato kad prieinu, tai tuoj su vėjais lekia atgal į inkilą
Beje, patelei ant nugarytės prie uodegos plunksnų lyg nėra, čia taip turi būti perinčioms?
-
Sopfye - Pranešimai: 99
- Augintiniai:
mano ir septynis kiaušinius buvo padėjusi.. tik nesitikėjau kad visus išperės,nes būdavo 2 ar 3 išperi..o dabar 7... tad kiekviena diena žalumynai,morkos tarkuotos,mirkyti grudai,batono truputis ir kiaušinio...dar kaip kada obuolio ar kriaušės ragauja..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
O maniškiai net negalvoja apie vaikus. Nors labai norėtųsi mažiukų, bet yra taip kaip yra.
O jūs rašykit kaip sekasi augti papūgiukams ir nuotraukų lauksim.
O jūs rašykit kaip sekasi augti papūgiukams ir nuotraukų lauksim.
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
aš duodu kai išperi mažulius..jau bene 4 kart..jį išmirkau vandeny ir padedu...žinoma ne po daug per diena kokia riekelia gauna..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Sopfye - Pranešimai: 99
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių