Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
žiedą jam uždėjo kai jis buvo pyplys lizdely. vaikai čia ne prie ko, nevedęs jis
dar dėl narvo noriu pastebėt, nors daugumai jis ir gražus, bet paukščiui nerekomenduojamas. tokiame jis jaučiasi nesaugiai, neturi savo kampo.
o kam jį gaudyt? grįš pats, kada norės.
atidaryk narvo duris, kai paukščiui bus idomu- pats išlys

dar dėl narvo noriu pastebėt, nors daugumai jis ir gražus, bet paukščiui nerekomenduojamas. tokiame jis jaučiasi nesaugiai, neturi savo kampo.
o kam jį gaudyt? grįš pats, kada norės.
atidaryk narvo duris, kai paukščiui bus idomu- pats išlys
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Na aš taip skaičiau čia, kad jei turi žiedelį, jau turi vieną vadą vaikų
O šiaip, negaliu kol kas paleisti belekuriam laikui, nes turim šunį, kuris kol nepratęs prie banguotuko, gali jį pagauti ir sudrąskyti, nes lauke visus paukščius gaudo.
Ir man atrodo, kad kol paukštis neįpratęs prie žmogaus, kaip jis gali bet kada užsinorėti grįžti, jei jis bijo ?

O šiaip, negaliu kol kas paleisti belekuriam laikui, nes turim šunį, kuris kol nepratęs prie banguotuko, gali jį pagauti ir sudrąskyti, nes lauke visus paukščius gaudo.
Ir man atrodo, kad kol paukštis neįpratęs prie žmogaus, kaip jis gali bet kada užsinorėti grįžti, jei jis bijo ?
-
Ematsu - Pranešimai: 8
- Augintiniai:
kur ten skaitėt? duokit ir man
tai jis kai skraidys laisvėj, ir jūs pastoviai trinsitės prie jo narvo, tai aišku, kad tada negrįš, nes bijos. bet jei stebėsit jį tik iš šalies, greit ir pats susigaudys kas kur ir kaip.
o kol nėra galimybės jo paleist, geriau pasirūpinkit pilnaverte mityba

tai jis kai skraidys laisvėj, ir jūs pastoviai trinsitės prie jo narvo, tai aišku, kad tada negrįš, nes bijos. bet jei stebėsit jį tik iš šalies, greit ir pats susigaudys kas kur ir kaip.
o kol nėra galimybės jo paleist, geriau pasirūpinkit pilnaverte mityba
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Aaaa.. ne taip supratau ten, parašė "Kartą vedęs buvo",o aš jau pagalvojau, kad turėjo vaikų. Na, kai nieko dar visiškai nesusimanau, apsikvailint nesudėtinga. 

-
Ematsu - Pranešimai: 8
- Augintiniai:
Po poros dienų narvelyje, prižiūrint, galite paleisti, jei šuns nėra kambaryje:) paukštis išalkęs grįž į narvelį pats, tik nepaleiskit vėlai vakare, nes gali užmigti kur ne narvalyje, tada reikės gaudyti- o tai stresas paukščiui..
Žiedus, kaip sake Lea deda 6-7 dienų mažyliams (jei žiedelis vientisas, nenuimamas), ten veisėjo informacija (šalis, gimimo metai, paukščio eilės numeris, inicialai veisėjo, ar organizacijos). Žiedai reikalingi tam, kad neporuoti giminingų paukščių na ir apskaitai:)

Žiedus, kaip sake Lea deda 6-7 dienų mažyliams (jei žiedelis vientisas, nenuimamas), ten veisėjo informacija (šalis, gimimo metai, paukščio eilės numeris, inicialai veisėjo, ar organizacijos). Žiedai reikalingi tam, kad neporuoti giminingų paukščių na ir apskaitai:)

-
Madeira - Pranešimai: 268
- Augintiniai:
Ematsu, neapsiribok vien šia tema, pasižvalgyk po forumą plačiau, ten yra gausybė bendrų temų su galybe informacijos tiek apie skraidymą, tiek apie jaukinimą ir visa kita
.

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
nikeaoxlr - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių