Aratingos
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Pasiskaitinėjau apie saulytes. Nu beveik tobulos papūgos. Tik jei tokio balselio gero neturėtų, tai būtų ir visai tobulos.
- Arven
- Augintiniai:
Sveiki. Gal kas žinote, kas parduoda saulėtųjų aratingų jauniklius? Būtų labai gerai netoli Kauno Aš jų jau labai senei noriu ir šiemet noriu nusipirkti
- Jusтas
- Augintiniai:
- Jusтas
- Augintiniai:
Sveikas, netoli Kauno gali pasiskambinti Romui , iškart nenusipirksi, bet gali parvežti pagal užsakymą. Dar gali pasibendrauti su Geris, nu irgi netoli -Marijampolėj. Pirkau ir pas vieną ir pas kitą, yra telefonai-bendraukis . Tik tas "jauniklius", kaip čia įsivaizduoji, nori mažu paukštyčių? Nekvailiok su mažučiais, šiaip europoje parduodami jau savarankiškai sugebantys maitintis paukščiai(bent jau ieškok tokių), ir patarčiau rankinio paukščio ieškotis, draugelis bus nerealus, dar kaip pliusas būtų, dnr(lities) testą kad turėtų, paskui, kada nors ateityje, išvengsi bereikalingu-papildomų rūpesčių. Beje jei jau labai nori, tai turbūt žinai, kad paukštis rėksnys(triukšmingas). Na ir narvo reiktų didesnio, nes judrus padaras, nebent galėsi daug laiko skirti, kad laisvėje(ne narve) būtų
"balselis" , aparatūra nelabai net "veža"
"balselis" , aparatūra nelabai net "veža"
-
- Augintiniai:
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Noriu nesuaugusio ir jaukaus paukščio. Turiu aš neišskiriamųjų porelę tai jau ir jų balselis geras narvą irgi turiu 52x41x78cm. O jei paukštis labai jaukus bet jis be DNR, tai lyti galima ir be testo nustatyti. Kai pirkau briliantinius karvelius mane išmokino lyti skirti pagal dubens kauliukus. Tai patelės dubens kauliukų tarpas yra didesnis nei patinėlio
- Jusтas
- Augintiniai:
Planuoju porelę pirkt ir bandyt jas veist. Tai aš suprantu, kad geriausia lytį nustatyt atliekant DNR testą pirmadienį apskambinsiu visus veislynus kurie pardavinėja aratingas ir paklausiu ar nustatyta lytis bus joms.
- Jusтas
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių