Asiliukai
Nezinau kiek tiesos, bet vietiniai, tureje reikalu su asilais, pasakojo ir vargo turi su jais. Jeigu pajaucia patele pasiruosusia poravimuisi, tai jokios tvoros nelaiko....
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Tai kad aplinkui tų patelių nėra. Šiandien sužinojau, kad to žmogaus šeima darys jam spaudimą, kad jis to asilo atsisakytų, nes jų nuomone, jis nesugebės juo pasirūpinti ir jo išlaikyti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Ne, šitas ne mano, bet mano tolimuose planuose asiliukas buvo. Dabar gretai tikrai neįsigysiu, nes kitam gyvūnui ruošiuosi.
-
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Blondi, plėšriųjų paukščių skyrelyje ieškok .
Asiliuko pas mus jau nebėra, tik savaitę pabuvo. Parvažiavom velyjų pirmadienio pavakare ir neradom. Manėm, kad šeimininkas jį į festivalį išsivedė, laukėm kol parves vakare. Neparvedė. Tai galvojom, kad išvedė kanopų tvarkyti. Bet kelias dienas niekur nieko. O paskui vyras sutiko asiliuko šeimininką, tai paaiškėjo, kad jis nuvedė asilą, ten, iš kur buvo gavęs. Matyt, šeima pasiekė savo. Man tai labai gaila, kad nabagas grįžo į savo pirmuosius namus, nes ten jis buvo labai apleistas, būklė jo buvo, švelniai tariant, labai nekokia . O šuo kelias dienas dar eidavo į ganyklą savo draugo asiliuko ieškoti.
Asiliuko pas mus jau nebėra, tik savaitę pabuvo. Parvažiavom velyjų pirmadienio pavakare ir neradom. Manėm, kad šeimininkas jį į festivalį išsivedė, laukėm kol parves vakare. Neparvedė. Tai galvojom, kad išvedė kanopų tvarkyti. Bet kelias dienas niekur nieko. O paskui vyras sutiko asiliuko šeimininką, tai paaiškėjo, kad jis nuvedė asilą, ten, iš kur buvo gavęs. Matyt, šeima pasiekė savo. Man tai labai gaila, kad nabagas grįžo į savo pirmuosius namus, nes ten jis buvo labai apleistas, būklė jo buvo, švelniai tariant, labai nekokia . O šuo kelias dienas dar eidavo į ganyklą savo draugo asiliuko ieškoti.
-
- Augintiniai:
Užtat kaimynystėje kažkas aptvėrė apleistą pievą ir paleido ten ganytis penkis asilus . Tai dabar kasdien grožiuosi, eidama pro šalį, o kai tą juodą grožį pamatau, tai iš viso lydausi
-
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 40 svečių