Nagai
O aš tai jau pradedu darytis prieš nagų kirpimą, bent pas mus tai streso visiem daugiau nei naudos, o patrumpinti tiek, kad būtų sau ramiai lygiai pėda ant stalo neišeina, ir taip beveik iki kraujo, Čipas tai timpteli koją ir nervuojasi taip,lyg jam skaudėtų, visi špygas suspaudžia toookias, kad vos išskleisti pavyksta, o kaip kitiems, pas ką žako, trumpa ta kraujagyslė? Pas mus kažkaip ilgos, įžiūrėti jų nesigauna, tai kerpi ir drebi ar nepadauginai Tai tik dėl savo rankų ir nagų aštrumo galus patrumpint stengiuos. Gal reik dažniau tuos galiukus patrumpinti, tia ta kraujagyslė kažkaip patrumpės po truputį
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Papooga,mes truputi pakirpom nes neimanoma buvo laikyti ant rankos.aš Totą palaikiau ,o vyras nukirpo,bet tik nedaug jr galiu pasakyti, kad as stresavau ,ojis ne.uztat kai paleidau ikando.su sunu zirklutemis labai gerai gaunasi,geriau po truputi,bet dazniau, tai maniškis sako.gal tik pirmas kartas sekmingas,nezinau.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Man tik kakaduliaims neiseina pakirpti, tai reikia suranksluosciu..
O visus kitus patupdau ant rankos , prilaukau kojas, o kita ranka apkarpau.. Pakerpu nedaug, tiek, kad ranku odos man nesubraizyti..
Sunku pasakyti ar cia reikia taip trumpai kirpti, kad galetu lygiai tupeti ant stalo..
Pas mane irgi grindimis daznai vaiksto papugos, o seip visur kitus stengiuosi, kad butu nors mazos tupyklos..
Buvo pas Maja nuo per nelyg ilgo tupejimo inkile issilygine nagai.. Tai zinok dar nepatogiau jautesi, ir kreivas labai augo, tai paskutini karta nukirpau labai trumpai, tikiuosi uzsiries..
Ir dar atrodo visos papudos ant tokiu paciu laktu tupi, bet pas Oskara ir Maja nagai pasidare tokie buki ir uzapvaleje.. Galvoju kaip cia visoms papugoms taip padarius, nes nereikia taip daznai kirpti, kad odos nebraizytu..
O visus kitus patupdau ant rankos , prilaukau kojas, o kita ranka apkarpau.. Pakerpu nedaug, tiek, kad ranku odos man nesubraizyti..
Sunku pasakyti ar cia reikia taip trumpai kirpti, kad galetu lygiai tupeti ant stalo..
Pas mane irgi grindimis daznai vaiksto papugos, o seip visur kitus stengiuosi, kad butu nors mazos tupyklos..
Buvo pas Maja nuo per nelyg ilgo tupejimo inkile issilygine nagai.. Tai zinok dar nepatogiau jautesi, ir kreivas labai augo, tai paskutini karta nukirpau labai trumpai, tikiuosi uzsiries..
Ir dar atrodo visos papudos ant tokiu paciu laktu tupi, bet pas Oskara ir Maja nagai pasidare tokie buki ir uzapvaleje.. Galvoju kaip cia visoms papugoms taip padarius, nes nereikia taip daznai kirpti, kad odos nebraizytu..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Aš tai bijau karpyti.
Užtat su dilde darbuojuosi... Praeinu greitai, brūkšt, brūkšt, ir nebesibraižo. Ir tuo pačiu dar snapą patrumpinu keliais milimetrais - kažkodėl Keksui labai patinka, kai snapuką prilaikai ir su dilde pašlifuoji..
Užtat su dilde darbuojuosi... Praeinu greitai, brūkšt, brūkšt, ir nebesibraižo. Ir tuo pačiu dar snapą patrumpinu keliais milimetrais - kažkodėl Keksui labai patinka, kai snapuką prilaikai ir su dilde pašlifuoji..
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
mano tai kaip leidziu paskraidyt tai jos isikimba su nagais i uzuolaida ir nepaleidzia nebent pacios noretu
-
alfejagaga - Pranešimai: 6
- Augintiniai:
Reikės ir man savo pipirui nagus patrumpint, tik dabar reikia nuspręst - su dildė ar su žirklėm (http://www.kika.lt/index.php?module=catalog&action=view&itemId=1075306)?
-
dragute - Pranešimai: 195
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Su dilde man atrodo labai ilgai viskas truks..
aš bandžiau vaikinui su dilde pabandyt, nes mačiau, kad pora nagų buvo itin ilgi ir galiukai juodi, su dilde buvo vargas, o su žirklutėm labai greit ir paprastai viską nukirpau...
aš bandžiau vaikinui su dilde pabandyt, nes mačiau, kad pora nagų buvo itin ilgi ir galiukai juodi, su dilde buvo vargas, o su žirklutėm labai greit ir paprastai viską nukirpau...
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių