Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Labai savanaudiškas sprendimas iš serijos - jei ne mano tai geriau mirtis. Netikiu kad neatsiras norinčių laikyti papūgėles kurie turės ir SĄLYGAS . Parašykit kur jos randasi
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
jėzus, neužciciklinkit ant vieno žodžio.
AŠ rašiau, kad pasiimsiu, ir KOL KAS, kol nepratę, neleisiu skraidyt po kambarį!
bijo jos žmonių, kai prieina, tai negi paleisiu po butą iš kart, kaip paskiau jos sugrįš, kai to nepratę daryt! viskam savas laikas.
AŠ rašiau, kad pasiimsiu, ir KOL KAS, kol nepratę, neleisiu skraidyt po kambarį!
bijo jos žmonių, kai prieina, tai negi paleisiu po butą iš kart, kaip paskiau jos sugrįš, kai to nepratę daryt! viskam savas laikas.
-
Inspiron_ - Pranešimai: 8
- Augintiniai:
Inspiron_ , po šitą temą pasižvalgyk viewtopic.php?f=21&t=569&start=0, rasi idėjų. O šiaip orientuokis į kambarinį voljerą (t.y., kuo didesnė erdvė, tuo geriau), jeigu nenori išleisti paskraidyti po kambarį, tik tada prisijaukinti papūgėles bus daug sunkiau
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Man grindų nesubraižo - grindys medinės o daro kaip papuola. Kur užsimano ten ir deda klecka . Tiesa, ankstesnių šeimininkų nebuvo paleidžiami tai šiandien išlindo iš smalsumo, bando skristi, nepaskrenda. Metras ir krenta. Raumenys atrofavosi. Invalidai iš paukščių padaryti 

-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
tai gal bus paprasčiau be kilimo tada valymo atžvilgiu.
o kakiai lengvai nusivalo, ta prasme nepalieka dėmių ant baldų ar ant grindų?(nes berots yra paukščiai, ar ne žuvėdros, kad netgi išdegint gali kakis, tai gal sakau papūgų toks koks ir?)
vargšiukės papūgėlės, bijau, kad ir su manosiom taip bus, narvelyje ne tiek daug paskraido.
o kakiai lengvai nusivalo, ta prasme nepalieka dėmių ant baldų ar ant grindų?(nes berots yra paukščiai, ar ne žuvėdros, kad netgi išdegint gali kakis, tai gal sakau papūgų toks koks ir?)
vargšiukės papūgėlės, bijau, kad ir su manosiom taip bus, narvelyje ne tiek daug paskraido.
-
Inspiron_ - Pranešimai: 8
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių