Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Šviežias kakis lengvai nusivalo o jei senai tu sunkiai , aš užpilu vandeniu kad išmirktu ir tada valau . Ant baldų gali likti dėmė , pas mane tai tikrai liko. O kilimas sunkiai išsivalo , nors aš bandžiau tik su vandeniu o chemija gal ir lengviau paimtu, bet kai pas mane daug augintinių tai prisibijau ją naudoti
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
pagal literatūrą minimalus narvas porai banguotukų- 45cm ilgio, 65 cm aukščio
dėl skraidymo kambaryje- nesutinku su tokia kategoriška nuomone kad gyvenusius paukščius narve ilgokai, taip jau būtina išleisti , nepamirškime kad tai ne gamtoje pagauti paukščiai, jie jau ilgą laiką veisiami nelaisvėje ir adaptavosi gyventi narvuose per šimtmečius.., ir gauti neypač dideį kruvį.
Nesiginčysiu, kad tikrai reikėtų sudaryti kaip galima geresnes sąlygas, jei narvą darysitės pats, tiesiog orentuokites į esana namie vietą...kokio dydžio narvą galima būtų padaryti, manau jei porelė gyventų narvelyje kurio ilgis 70-100 cm , tai užtektų vietos pasiskraidymui ir ten.
dėl skraidymo kambaryje- nesutinku su tokia kategoriška nuomone kad gyvenusius paukščius narve ilgokai, taip jau būtina išleisti , nepamirškime kad tai ne gamtoje pagauti paukščiai, jie jau ilgą laiką veisiami nelaisvėje ir adaptavosi gyventi narvuose per šimtmečius.., ir gauti neypač dideį kruvį.
Nesiginčysiu, kad tikrai reikėtų sudaryti kaip galima geresnes sąlygas, jei narvą darysitės pats, tiesiog orentuokites į esana namie vietą...kokio dydžio narvą galima būtų padaryti, manau jei porelė gyventų narvelyje kurio ilgis 70-100 cm , tai užtektų vietos pasiskraidymui ir ten.
-
Madeira - Pranešimai: 268
- Augintiniai:
-
nikeaoxlr - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
-
Madeira - Pranešimai: 268
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai: