Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Merginos, darykite testus savo papūgajams, tada ir vardus bus linksmiau rinkti, o tai , kaip aš, vadinau berną tris metus- mergaitišku vardu, dabar jau nebegaliu persimušti ant kito, jis man taip ir liko Saulė , nors kita vertus ruslanas juk irgi , kaip ir vyriškas vardas , ale ne visiems tinka
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
As irgi uz tyrimus, sesis metus vadinau zako patina Maja, kai padariau tyrima, jau tada lezuvis nebesiverte vadinti kitaip..
Nors daugelis sako, kad nera skirtumo kokios lyties paukstis, bet is tikruju taip nera.. Augintinyje jau nebematai savo mazos mergaites saunuoles, o matai dideli rimta vyruka.. Poziuris pasikeicia kardinaliai, net nezinau kaip cia tinkamiau paaiskinti..
Nors daugelis sako, kad nera skirtumo kokios lyties paukstis, bet is tikruju taip nera.. Augintinyje jau nebematai savo mazos mergaites saunuoles, o matai dideli rimta vyruka.. Poziuris pasikeicia kardinaliai, net nezinau kaip cia tinkamiau paaiskinti..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Pas mane Sniegutė, Rocco ir Bono buvo pirkti kaip patinai. Sniegutis tapo Sniegute, o Rocco ir Bono vardų nekeičiau, nors į Boną lengvai buvo galima pakeisti. Paukščiams vienodai, vyriškas tas vardas ar moteriškas. Va, vištą Elviu pavadinau, jau žinodama, kad tai višta, o ne gaidys, ale vardas jai labai tinka .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
na nezinau pas mane visi i vardus atsiliepia.. ar bent jau man taip atrodo..
Jei pasaukau Oskar, suburbuliuoja tik jis vienas, jei kalbu su Ela, atsiliepia irgi tik ji..
Jei pasaukau Oskar, suburbuliuoja tik jis vienas, jei kalbu su Ela, atsiliepia irgi tik ji..
-
- Augintiniai:
sveiki,norejau pasidometi kur gali buti beda,kad zakas nelesa nei sausiako nei ankstiniu nieko,toks vaizdas,kad nemoketu lukstenti,laukia kada granules arba kosytes duosiu
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių