Sausi sėklų mišiniai
Aš irgi dideliais kiekiais perku, yra spec du kibirai išskirti pakolkas nieko blogo nenutiko, didžiausia grėsmė, tai vabaliukai kokie, o ne pelėsiai. Bet pas mane tai dar nebuvo tfu tfu tfu.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
o vabaliukai ką blogo gali padaryti? jei paukštis pvz vabzdžialesis, tai dar geriau jam nuot, aš taip galvoju
nebent tas vabalas koks toksiškas...
nebent tas vabalas koks toksiškas...
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Neradau i kuria tema labiau tiktu paklausti ,lyg ir neradau,ar jau pamirsau ir noriu pasitikslinti,o galima duoti moliugu seklu?
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
sveiki..kas ką galite pasakyt apie šį mišinuką..ar tinkamas mano raudonkepurėms..rašo australiškoms..
pirkau tikiuosi patiks..
pirkau tikiuosi patiks..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Norejau paklausti,maciau yra sausiako kanarelem su kazkokiais juodais grudeliais.O kazin papugiukam galima tokio maistelio retkarciais paivairinimui ar ne? Kitos seklytes mazdaug tokios pat kaip pas papugeles,tik kiekiai skiriasi,bet kas tos juodos?Pardaveja sake,kad ten kazkokios specifines kanarelems.Kazkaip vis atrodo,kad nusibosta maniskems tas sausiakas,nors perku kuo ivairesni koki pavyksta gaut,bet vistiek mazdaug vienodas buna.
-
- Augintiniai:
ta kvapą žinau o ir mišinukas eukaliptu kvepia...skaičiau kad jos labai australijoj mėgsta jų sėklas bei lapukus o čia jų yra..tad ir pirkau..
žiūrėsiu ar valgys nes gal smulkus..
žiūrėsiu ar valgys nes gal smulkus..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių