Ką kalba jūsų papūgos?
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Patikek Ebai tai ne ismislas , pamenu, kaip laikas atgal mano vyras panikavo, kai as pasakodavau, kad forume skaiciau, kaip puikiai papugos kalba, o jis bijojo, kad Mkutis mazai kalba, gal musu nekalbes ir panasiai pergyveno
Bet dabar kai pavaro, negaliu, kaip linksma abiem, kaip vaikas jis uzima mus ir dar suni, nes sis ramybes tai neturi Jei ziurim TV visi, tai Makas tuoj ant sofos ir davai rakineti suns nagus, uodega ragauti, padu pagalveles krapsto, nu zodziu...suo musu tai labai taikus, visad nusileidzia Makui ir tenka keisti gulejimo vieta kas pora minuciu
Neispasakoti kiek juokingu dalyku nutinka, tiesiog neapsakomai faini Zakuciai, nerealus!!!
Bet dabar kai pavaro, negaliu, kaip linksma abiem, kaip vaikas jis uzima mus ir dar suni, nes sis ramybes tai neturi Jei ziurim TV visi, tai Makas tuoj ant sofos ir davai rakineti suns nagus, uodega ragauti, padu pagalveles krapsto, nu zodziu...suo musu tai labai taikus, visad nusileidzia Makui ir tenka keisti gulejimo vieta kas pora minuciu
Neispasakoti kiek juokingu dalyku nutinka, tiesiog neapsakomai faini Zakuciai, nerealus!!!
-
Zoraida - Pranešimai: 200
- Augintiniai:
geras,siuo metu esu viena,vyras komandiruoteje,tai taip nesmagu namie...ir namas per didelis atrodo,ir salta labai(nors sildyma vis dar isijungus) bet tik vienintelis mano sviesos spindulelis tai yra mano mazoji sidabrinuke jinai mane uzima maniske tai tik ka?moka pasakyti,o jeigu dar taip ir kalbet pradetu,tai man jau visai sakes butu...issilydyciau...
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Prisipažinsiu, kad ne visą temą dar perskaičiau , bet neiškenčiu nepaklaususi . Ar galite pasakyti, kiek vidutiniškai kartų reikia pakartoti vieną žodį papūgėlei, kad ji pradėtų jį atkartoti? Didžiosios tikiu gan greitai išmoksta, o kiek vidutinei papūgėlei reikia vieno žodžio pamokų?
-
sanrin - Pranešimai: 188
- Augintiniai:
Na is savo vieneriu metu patirties galiu pasakyti, tuos zodzius, kuriuos stengiaus ismokinti, deja musu princas nesiteike mokintis, pasirinko pats sau variantus...ko gero jam labiau prie dusios mokinau sakyti aciu...deja, niekaip nepasako, o va mano vardo visai nemokinom ir ne taip daznai vyras mane vadina, o jis cia sast ir varo nesustodamas ir vardas nera lengvas, o jam taip patogu ir negaleciau pasakyti kiek laiko koki zodi mokinosi, tiesiog gavosi savaime
Kantrybes brangute ir isgirsi ko nesitiki, o va tada buna puikiausias siurprizas
Kantrybes brangute ir isgirsi ko nesitiki, o va tada buna puikiausias siurprizas
-
Zoraida - Pranešimai: 200
- Augintiniai:
Nu gal taip visai ir smagu, kai nesitiki . Mes ir labai laukiam, kada bus tas pirmasis žodis , nes dabar tai tik pašvilpavimai ir įvairūs garsiukai išeina pamėgdžioti .
-
sanrin - Pranešimai: 188
- Augintiniai:
Gandis šaukia savo Tečerytę tarp įprastinių savo čirškavimų, bet tik tuomet, kai ji toli. Tečerytė nereaguoja, bet supratusi, kad esu labai susižavėjusi tuo žodeliu, kelis kartus pati pasakė savo vardą: Suprask, ir aš taip moku, kas čia tokio..." Šiaip paukštukas labai džentelmenas Tečerytės atžvilgiu, visur visada jai nusileidžia, užleidžia vietą, ji - tarsi kokia prezidentienė. O manęs Gandutis ne itin klauso. Nusisuka į sieną ir prašyk neprašęs, nė krust, tik, kai pradedu iš jo juoktis, atsisuka. suprask:„Tu čia iš manęs? :
- marijas
Atskrenda ant stalo ir nori graužti medinę dėžutę:
-Džoniukai!
-Ką?
-Baik, negalima.
-Kodėėėl?
-Čia geras daiktas Vlado.
-Nuuu?
-Ne nu, o neliesk.
-Ojojojojoj (su tokiu pasimaivymu) Ką darai?
-Dirbu.
-Čipai, Čipai!
..Ir nuskrenda
-Džoniukai!
-Ką?
-Baik, negalima.
-Kodėėėl?
-Čia geras daiktas Vlado.
-Nuuu?
-Ne nu, o neliesk.
-Ojojojojoj (su tokiu pasimaivymu) Ką darai?
-Dirbu.
-Čipai, Čipai!
..Ir nuskrenda
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 21 svečių