Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
- efi
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Mmm, nežianu, nėra tokios charakteringos nuotraukos, antroje tai toks tarpinis variantas, bent man, į abi lytis panašumų yra
-
- Augintiniai:
Na reikia kad galva gerai matytųsi ir povyza (tipo paaiškinau ) Žodžiu, kad galva ir "figūra" gerai matytųsį, nes daugumoje pozų pvz. kai tiesiog tupi pasipūtęs, tai nieko neįžiūrėsi, ypač jei ant galvos plunksnos pašiauštos, va, kad būtų priglaustos, o figūra tokia išriestesnė pas pateles, bet irgi vosvos ir ne visada, tad tai kiek panašu ir į būrimą iš tirščių, nors būna patelių, pamatai ir jau tikrai negali būti patinas, o va patinukas dažnai gali pavirsti patele
-
- Augintiniai:
Dar kartais is akiu matosi patinas ar patele, bet irgi reikia ta charakteringa zvilgsni pagauti...
O seip jei nesi tikra nusius plunksnas dnr tyrimui ir zinosi tikrai.. o tai bus kaip pas mane keturis metus galvojau, kad patele, o po tyrimu paaiskejo, kad patinas..
O seip jei nesi tikra nusius plunksnas dnr tyrimui ir zinosi tikrai.. o tai bus kaip pas mane keturis metus galvojau, kad patele, o po tyrimu paaiskejo, kad patinas..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
ingoshka - Pranešimai: 91
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių