Traukuliai - trūkčiojimai sparnais, galvos sukiojimas
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Aš norėčiau pataisyti, sausiakai nėra papūgų maistas, supraskit tai, čia ne tik Nilei skirta, tai yra sausiakas, sausų grūdų ir sėklų mišinys ir tiek, tai gali būti dalis racionoo ir tiek.
O braziliški riešutai, tokie dideli, juose gausu selenio:
Aš žinau kaip tai atrodo naktimis, pas mane pas žakus taip būna Nemanau, jog tai parazitai, bet niekada negali būti tikras
O braziliški riešutai, tokie dideli, juose gausu selenio:
Aš žinau kaip tai atrodo naktimis, pas mane pas žakus taip būna Nemanau, jog tai parazitai, bet niekada negali būti tikras
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Papooga aciu.žinau ,o galvojau ,kad ju negalima.gal jiems vaidenasi, kad taip daro su sparnais,jaukauju.Papooga ,o tu del to kanors darei?Iš daigintu tik žirnius valgo,o visa kita meta ir sako ,,ot,,.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Aš buvau kuriam laikui ant granulių pasodinusi ir daržovių, vaisių, tai pagerėjo, bet dabar kurį laiką vėl duodu daiginukus ir papildomai daigintus apvirtus ankštinius ir vėl prasidėjo, tai vat, kažkur balnsas pažeidžiamas, tik nesu tikra kur, ar kalcio trūksta ar baltymų per daug ar dar kažkas..., bet beiveik esu tikra, kad ankštiniai sukelia.
P.S. šiaip raciona ne vien iš to susideda, daržovės, vaisiai, makaronai, varškė, kiaušiniai su lukštais čia visada pas mus
P.S. šiaip raciona ne vien iš to susideda, daržovės, vaisiai, makaronai, varškė, kiaušiniai su lukštais čia visada pas mus
-
- Augintiniai:
Atsiprašau, kad ne čia rašau,bet dar del makaronu, jie iš kokios parduotuves? nes jei tie kur dežutese su čili tai tik paragauja.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Taip, tie kur dėžutėse, būna su čili, o būna saldūs, su vaisias, gali būti ir žmogiški, bet esmė ne tame, o tame, kad tai ką valgo augintinis yra grynai žmogaus rankose, na 99%, yra rekomenduojama, duoti vis kitas formas, kitas spalavs kitas, tekstūra, kitus skonius, kitus kvapus, kasdien, kad priprastų, kad jaustų, o ne įdėjau sausiako kiek sulesa, bet kažko jis pas mane kitko nevalgo Na čia vėlgi ne Nilei, o bendras pastebėjimas, ne pastebėjau forume vistiek bevyraujančias šias tendencijas
P.S. Beje ir maisto indelį galima vis kitoje vietoje padėti, kad susirastų maistą, labais veika tai paukšteliui, smegenų veikla ir užimtumas
P.P.S. Beje, prie to paties noriu pakalusti, kaip kitų žakučiai, ar trūkčioja sparniukais naktimis, galvą dar būna nupurto, labai įdomu statistika, o taip pat ir kitos papūgų rūšys įdomu.
P.S. Beje ir maisto indelį galima vis kitoje vietoje padėti, kad susirastų maistą, labais veika tai paukšteliui, smegenų veikla ir užimtumas
P.P.S. Beje, prie to paties noriu pakalusti, kaip kitų žakučiai, ar trūkčioja sparniukais naktimis, galvą dar būna nupurto, labai įdomu statistika, o taip pat ir kitos papūgų rūšys įdomu.
-
- Augintiniai:
Bent jau eklektusams tai pirštukų ir sparnų spazmai (toe tapping and wing flipping) yra gana dažna liga, kuri prasideda dėl sintetinių priedų ir sintetinių vitaminų maiste. Kitos papūgos šia liga serga rečiau, bet pasitaiko.
- Arven
- Augintiniai:
sveiki kas galėtų man pasakyt kas yra mano paukščiui jis retkarčiais pradeda drebinti sparnus kai paleidžiu skraidyt jis krenta žemyn ką tai reiškia?
- cipass
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 26 svečių