[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Astrildos - Amadinos
logo

Astrildos - Amadinos

Astrildiniai - Kikiliniai Audėjai - Estrildidae šeimos paukščiukai ir kanarėlės
:old: Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)

Standartinė vokas » 2011.05.23 14:09

Vakar pasitaike proga isimt negyva nes viena jaunikli vel ismete kuri atgal idejau... Deja si ryta dar vienas negyvas :'( , liko du, bet man toks vaizdas jog tevai nusprende, kad cia prazuves reikalas ir nebemaitina (man atrodo) vaiku :'( , tik maciau jog lyg ir nori i lizda naujus sapus nest, dabar peret as jiem tikrai nebeleisiu, palaikysiu tik kolkas kad pamatyciau kaip baigsis likusiems dviem, visgi viltis mirsta paskutine :'( , manau patele per jauna, nemokejo elgtis dorai... Pas juos nuo pradziu sita vada problematiska buvo... O vat jau dvi savaites vaikiams :'( . Na gal bent koki viena isaugintu... Tuo tarpu pas antraja pora atrodo viskas gerai, maciau tevai vaikus seria, lizde nebesedi tik uzsuka pamaitint, visi trys maziai jau manau uz keliu dienu bus visiskai pasiplunksnave, du tamsiai pilki vienas toks sviesesnis :yes4: , tikiuosi sita pora ir toliau pavyzdingai savo tris atzalas augins :yes4: .
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Standartinė lea » 2011.05.23 15:15

aš pabandyčiau tuos du nabagiukus į kitą lizdelį įkelt. atsimenu gabusia kažkada taip darė ir tėvai priėmė naujoką
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė Skaiva » 2011.05.23 17:59

Sveiki. Atsitiko tokia beda kad nebegaliu jau daugiau laikyti amadinuku :'( :'( :'( Labai gaila... Gal kamnors reiketu mano pareles? parduociau geriems zmonems. :'(
Vartotojo avataras
Skaiva

Augintiniai:

Standartinė Madeira » 2011.05.23 18:00

sutinku su lea..jei tikrai nebemaitina, pabandyk perkelti į kitą lizdą..
Vartotojo avataras
Madeira

Augintiniai:

Standartinė Sandraa » 2011.05.23 23:52

Man yra taip buve kaip tevai isperejo du broliukus ir ju visai neaugino,nemaitino ir nebejo i lizdeli,tai juos isaugino viena pilkute amadinuke kaip savo tikrus vaikus.

o kai voljere vienu metu buvo dvi vados,tai as stebedavausi kaip tevai atskiria savo mazylius,tarkim sedi ant vienos sakos susimaise mazyliai,bet tevai maitindavo tik savus...
Sandraa

Standartinė lea » 2011.05.24 09:21

Skaiva, paimčiau, tik porelės nereikia man, vienas patinas vienišas, gal kas iš forumiečių nori pasidalint? :)

o aš esu pastebėjus kaip maitino vaikus, tai kas prišokęs tuo metu budavo, tam ir kišdavo maistą :pooh_lol:
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė sigitas » 2011.05.24 10:21

Skaiva, kokias amadinas turite ?
sigitas

Augintiniai:

Standartinė lea » 2011.05.24 12:06

zebriukai
Vartotojo avataras
lea

Augintiniai:

Standartinė vokas » 2011.05.24 15:10

Na ka is ryto pastebejau jog lyg ir maitino patele tuos jauniklius, ir seip jau logiskai manau jei jie visai butu nemaitinti tai per beveik tris dienas butu jau nudvese... Kolkas palieku kaip yra, laikysiu kumscius, kad jie uzaugtu... :yes4: Na o ju tevai maciau nesa pjuvenas naujas ir poravosi, tikiuosi kad dvejetukas greit suaugs pilnai ir is lizdo iseis nes reiks skubet lizdeli nukabint kad nauju nebutu :yes4: . Na o antrieji visai jau dickiai, beje irgi siandien ant dugno pas antrus radau nauja kiausini 8| irgi nesnaudzia, tiesa kiausinis maziukas labai sakyciau, taciau vaikai dideli jau, is drakonu i pauksciukus pavirto, tai kai tik iseis is lizdelio reik nukabint ji kad nepridetu cia man jie vel :yes4: . Greit bus foto :yes4: .
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Standartinė vokas » 2011.05.24 15:24

Pirmasis lizdas ir paskutiniai du like jaunikliai (tiesa jie visada nusiskue giliau i lizda , bet du siliuetus iziuret galima)

Paveikslėlis

vel su teciu..

Paveikslėlis

Antrosios poros trijule: vidurinysis mazius siek tiek sviesesnis uz kitus du :yes4:

Paveikslėlis

su siek tiek "isplaukusiu" teciu :D

Paveikslėlis

ir abu nelabai ryskiai bet tevukai :yes4:

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
vokas

Augintiniai:

Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius