[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Nimfos - Nymphicus hollandicus
logo

Nimfos - Nymphicus hollandicus

Senegalai, Nimfos, Rozelos, Margaspalvės, Krameriai, Aratingos, Kakariki ir t.t.

Standartinė Blondi » 2011.05.24 20:43

Prieš tą skrydį jis bėgiojo kaip ir kiti mažyliai...tik palik vienoj vietoj nusisuk ir žiūrėk kur nubėgo...Labai judrus visi trys....O kai nukrito iš kart pakilt negalėjo, nes ant tos kojos bandė stotis ir krito....
užtat koks jis fainulka...jį galima ir ant nugaros guldyti ir pilvuką kasinėti ir jam tai net gi patinka...bent kol kas... Dar didesnis rankinukas paliko :$ Bus mamyčiukas :give_heart:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė evers » 2011.05.24 21:08

na jai buvo viskas tvarkoj prieš skrydį...tai linkiu pasveikt..o dar toks meilutis... :friends
Vartotojo avataras
evers

Augintiniai:

Standartinė Rodnega » 2011.05.24 21:10

Manau, veterinarui reiktu jį parodyti . Gal dar galima išgelbėti letenėlę :unsure:
Vartotojo avataras
Rodnega

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2011.05.24 21:17

Na aš nunešiau pas veterinarą, jis ir pasakė, kad lūžio nėra....taip pat pasakė, kad nežino kas tai kojytei ir nežino ar pasveiks, ar ne...Sakė tikėtis.... Mano draugas išvažiavęs....tai kitur niekur negaliu nuvežti....Butu draugas Lietuvoj tai pas DariuM važiuotume iš karto.....
matyt lemta mažyliui buvo pas mane likti....
Blondi

Augintiniai:

Standartinė mergyte » 2011.05.27 10:29

labutis,
na, va, savaitėlė praėjo nuo mano paukštuko atvykimo į namus. pasiekimai - jau nesiblaško po narvelį, kai tvarkau jo šiukšlyną :pooh_lol: per groteles jau paima maistuką man iš pirštų :URA nors vis dar profilaktiškai pašnypščia ant manęs 8O maždaug - nepamiršk, koks aš didelis ir piktas :crazy
bet turim bėdelę - panašu, mano paukštulis į nieką daugiau, išskyrus saulėgrąžas ir soras, nenori žiūrėt. bandžiau ir pagudraut, ir saulėgražų sumaišyt su žalumynais, kur tau - viskas lekia į narvo dugną :rolleyes: bandžiau visą dieną narve tik žalumynus laikyt - be jokių saulėgrąžų, ir vėl nieko - streikuoja, absoliučiai tada nelesa... gal kas kokią gudrybę žinot, kaip pereit prie įvairesnio meniu? :)
Vartotojo avataras
mergyte

Augintiniai:

Standartinė Jovita » 2011.05.27 11:06

Pas mane, kai atsivežėm nimfas, taip pat nieko nelesė apart sausą lesalą, net sorų nevalgė, nes bijojo, kad jos taip keistai kaba vertikaliai ir dar siūbuoja, gal buvau ir prisegus, bet vistiek ne iš kart pradėjo domėtis. Žinau, kad ilgai pratinos prie soros, kol po metų man ėmė iš rankos pirštų sorą. Dar ačiū dievui, pas mane lesė kiaušinį, tai duodavau to kiaušinio, o kad duot dar ko nors, tai pradėjau į kiaušinį įmaišinėt ko nors, kad nesimatytų, bet ir nedaug, kad labai skonio nepakeistų, nes jei pamatydavo, kad kažkas ryškiai ne taip kiaušinyje, tai nelesdavo. Na o paskui kažkaip pradėjo lapus lest, reikia pakabint ir keist, nors ir nelesa, kad priprastų. Dabar jau valgo ir košę ir daiginius, bet ne visus, bet va vaisius išmėto ant dugno, nors nepasiduodu ir dedu.Ai, bet obuolį tai ima, palesioja. Naujiai daviau pupelių rinkinuko, tai mažiai labai lesė, o tėtis pamatė ir paragavo irgi (mamai :no: ), patiko. O kad vaisių ar daržovių sušert, dabar įmaišau į kiaušinį tyrelės pavidalu (arba į košę), tada suvalgo, nes šiaip mėto dar kolkas, jei duodi gabaliuką.
Pabandyk duoti ko nors dar iš mano aprašymo, gal norės dar ko nors, daigintų kviečių, jas labai mėgsta bent mano ir dar skaičiau, kad pas kažką išsirankioja.. Gal kažkuo susidomės.. Dar savaitė, nedaug..
Vartotojo avataras
Jovita

Augintiniai:

Standartinė Blondi » 2011.05.27 18:32

Kol maniškė patelė pradėjo valgyti viską ką duodu (išskyrus vaisius) praėjo metai....Vaisių iki šiol nei vienas nevalgo....nu kartą į mėnesį ar net dar rečiau obuolį paragauja....O nuo visų kitų vaisių paragavę nusipurto ir rėkia kaip skerdžiami.... o pratinau paprastai..kas diena jiems buvo prieinami kokie 5-6 bliudeliai - visi su skirtingu maistu, nuolat keičiamu kol priprato ir ėmė ragauti :yes4: niu ir dar nuolat visokių žalumynų kabinu :yes4:
Blondi

Augintiniai:

Standartinė Kikimara » 2011.05.27 19:45

Aš ir auginau nimfą. Bet gaila tik 2 savaites gyveno. Tėvai nupirko sergančią. :girl_cray2:
Vartotojo avataras
Kikimara

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2011.05.27 22:58

Mano obuoli megsta,bet tik lietuviska,uzsienietisko paragauja ir nelesa visai.Kiausinmaisti,kiausini,saulegrazas,moliugu seklas,riesutus,pieniu lapus ir ziedus,smilgas,daiginukus,ypac daigintas avizas labai megsta.Morkas tik retkarciais ir labiau virtas,dar siltas.Taip pat pekino kopusta megsta.O uogu ir kitokiu vaisiu niekaip neisiulau :no:
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė julius » 2011.05.29 18:27

Prisijungiam prie nimfu augintoju :yes4: :bye: Turiu nimfu porele, patele gyvena pas mus beveik metus, o patinelis (nznau ar jis tiksliai patinelis) pora savaiciu :yes4: Ankstesne seimininke sake, jog jis baisus giedorius, taciau pas mus tik kartais burbuliuoja kazka tyliai po nosim :yes4: Patele pilka perlinuke, o patinelis lutinukas su perliukais ant sparnu :)
Vartotojo avataras
julius

Augintiniai:

Grįžti į Vidutinės papūgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis