Narvai
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Tos grotelės įėjo kaip priedas į narvą, o gal ir atskirai. Dabar tiksliai nepasakysiu, nes tas narvas gal 3 - 4 metai pas mane. Aš kas savaitę groteles nuplaunu po tekančiu vandeniu. Jokių chemikalų nenaudoju, kad ir pačios sodos. 

-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Aš tai mąstau, kad geriau dažniau tas groteles praplaučiau nei kad mažieji mano padūkėliai tą popierinį rankšluostį draskytų.
O naudoti tą patiesalą, man regis, patogiau nei nieko netiesti - vis tiek, ir skysčius sugeria ir vaizdas estetiškesnis.
Na, kaip bebūtų, jei kas nors užmatysit kur nors tokį dalyką - būčiau dėkinga jei pasidalintumėt
O naudoti tą patiesalą, man regis, patogiau nei nieko netiesti - vis tiek, ir skysčius sugeria ir vaizdas estetiškesnis.
Na, kaip bebūtų, jei kas nors užmatysit kur nors tokį dalyką - būčiau dėkinga jei pasidalintumėt

-
romantishka - Pranešimai: 44
- Augintiniai:
Grotelės paprastai būna su narvu, ir narvo konstrukcija turi būti joms pritaikyta, kad tos grotelės laikytųsi. O gavus groteles atskirai, jis greičiausiai konkrečiam narvui netiks, nes jo ilgis ir plotis gali skirtis nuo grotelių ilgio ir pločio.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kad ir pačiame poperiniame rankšluostyje būna visokių š... Aš patiesiu laikraštį ir uždedu groteles. Niekaip neprieina. Jei labiau paplušėtų gal kas ir išeitų. 

-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
jei jau tokia problema tai aš turiu pora pasiūlymų:
1. jei jau drasto popierių, tai naudokite spec. granules, labai patogu ir papūgos nebeišdykaus
Kai naudojau popierių, keičiau jį kiekvieną dieną, o kai įsigijau granules, tai pakako viena karta į savaite pakeisti, ir vaizdas estetiškesnis ir drėgme sugeria ir nesmirda
2. Jei jau visvien norite grotelių, (bent jau aš niekur tikrai nemačiau ir netikiu kad kur pardavinėje, nes kaip jau rašė sailor, grotelės turi atitikti narvo išmatavimams) tai vienintelė išeitis pasigaminti patiems
1. jei jau drasto popierių, tai naudokite spec. granules, labai patogu ir papūgos nebeišdykaus

2. Jei jau visvien norite grotelių, (bent jau aš niekur tikrai nemačiau ir netikiu kad kur pardavinėje, nes kaip jau rašė sailor, grotelės turi atitikti narvo išmatavimams) tai vienintelė išeitis pasigaminti patiems

-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dar grotelų galima paprašyti iš kokių forumiečių, kas jomis nesinaudoja ir nesiruošia naudoti. Gal pavyktų kaip nors prisiderinti.
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Dėkui, ErikaE, už patarimus
mhm, turbūt sailor teisi ir tokias groteles reikėtų gamintis pačiam.
O tos granulės tai man nepatinka, nes keisti reikia vis tiek dažnai - antraip dulkių ir šiukšlių debesis aplink narvelį garantuotas
Et tos papūgaitės šiukšlininkės.. 

O tos granulės tai man nepatinka, nes keisti reikia vis tiek dažnai - antraip dulkių ir šiukšlių debesis aplink narvelį garantuotas

-
romantishka - Pranešimai: 44
- Augintiniai:
Sveiki.
Labai jau senai dalinausi savo įspūdžiais apie turimą papūginą senegalą Čerčilį. Gyvena jis pas mane kuo puikiausiai. Pribendo reikalas pirkti jam kitą narvelį (senasis jau labai silpnas tokiam chuliganui, durelės su kabliukais, pirkau is Senukų, nors ir tai kiek pakelia, nepatogu atkabinėti, išjudino kelis strypus). Dairausi jam tinkamo narvelio ir didesnio (dabar gyvena 50/40/90). Kaip manote koks turi būti tarpas tarp strypų? 20 mm gal jau tikrai per didelis? Jei 17 mm kaip vieną iš kandidatų šitą: http://www.sinsila.eu/produktas/42.
Labai jau senai dalinausi savo įspūdžiais apie turimą papūginą senegalą Čerčilį. Gyvena jis pas mane kuo puikiausiai. Pribendo reikalas pirkti jam kitą narvelį (senasis jau labai silpnas tokiam chuliganui, durelės su kabliukais, pirkau is Senukų, nors ir tai kiek pakelia, nepatogu atkabinėti, išjudino kelis strypus). Dairausi jam tinkamo narvelio ir didesnio (dabar gyvena 50/40/90). Kaip manote koks turi būti tarpas tarp strypų? 20 mm gal jau tikrai per didelis? Jei 17 mm kaip vieną iš kandidatų šitą: http://www.sinsila.eu/produktas/42.
- Kristinasinn
Kristinasinn ar nepasimes jusu paukstelis tokiam dideliam narve?
Bet, tai kad norite jam tiek vietos suteikti labai pagirtina..
seip as nematau per didelio skirtumo koks tarp virbalu atstumas, jos turi buti tokios, kad paukstis nepralystu ir dar pastebejau, kad didelems papugoms 10 mm atstumas per mazas ir stringa kojos.
Pamatuokite kokia senegaliuko letenele ir tada lengviau bus nuspresti kokio jums reiketu, kad pauksciukui butu patogiau lipti..

Pamatuokite kokia senegaliuko letenele ir tada lengviau bus nuspresti kokio jums reiketu, kad pauksciukui butu patogiau lipti..

-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių