[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Kika
logo

Kika

Kur įsigyti paukštuką

Standartinė austra » 2011.06.02 16:08

Vargšė Kauno Akropolio amazonė- jos plunksnelės papilkėję, o ir ji pati man neatrodo laiminga :'( Keista, bet ji labai draugiška ir nebaikšti- man norėjo duoti pakasyti galvelę :yes4: Bent jau su psichika jai viskas gerai :victory:
Gaila, bet šio PC Kikos pardavėjos nepanašios į paukštelių mylėtojas, o išvis blogiausia, kad tos amazonės kaina nereali- 5000 lt :@ Kas ir kada ją nupirks?
Vartotojo avataras
austra

Augintiniai:

Standartinė daiva3 » 2011.06.02 16:46

Na taip, man irgi pikta, kad už tokią kainą bando gyvūnėį mūsų skurdžioj šaly parduot, ir niekam nerūpi, kad papūgytei negerai mėnesių mėnesius praleist narve, nei paskraidyt nieko :@
daiva3

Augintiniai:

Standartinė evers » 2011.06.02 18:34

atsiprašau kad ne į temą,bet kikoje visi paukščiai noriai bendrauja,praėjusi kartą žakiukas taip glaudėsi prie narvo kai vyras jį pakasyt bandė..vargšai taip bendraut nori... :unsure:
Vartotojo avataras
evers

Augintiniai:

Standartinė gabusia » 2011.06.03 08:46

Man kartais atrodo, kad ten ne viskas taip blogai, kaip yra kalbama.. Papugos tokios norincios bendrauti del to, kad daznai mato daug zmoniu juos kalbinanciu is idomumo, del to ir priptatusios is kart begti ir kazkaip kontaktuoti.. Mano kakaduliai ir amazones, kurias daznai kur imu irgi svetimu zmoniu nebijo, o va zakai atvirksciai. Be to mano amazoniu plunksnos negraziai atrodo, taip pat ir Klaros ir velnias zino kame cia reikalas yra, bet juk tai nereiskia, kad as blogai priziuriu.. :old:
Vartotojo avataras
gabusia

Augintiniai:

Standartinė daiva3 » 2011.06.03 13:05

Manau niekas neabejoja, Gabusia, kad prižiūrite tinkamai, tačiau ne taip lengva kartais suprast, kokios mineralinės medžiagos ar vitamino trūksta. O parduotuvėse sąlygos tikrai ne gyvenimui, paukščiukai nepatenkina pagrindinių poreikių- įvairiai maitintis ir judėti, skraidyti, vienintelė paguoda- kartais palinksminantys žmonės :unsure: Problemos nėra manau tik tada, kai gyvūnas greitai nuperkamas
daiva3

Augintiniai:

Standartinė gabusia » 2011.06.03 15:45

Matyt parduotuve parduotuvei nelygi, esu tokiose buvusi, kur ant ten esanciu pauksciu isbando visas maisto naujoves, patikekit tokiems pauksciams tik pavydeti galima..

Sakau tik prie to, kad nereiketu daryti skubotu isvadu ypac jai matome tuscias lesyklas ar nesvaru vandeni.. As dabar irgi bandau optimizuoti maisto kieki, tiek kiek uztektu papugoms dienai, kad kiek imanoma maziau ismesti nesulesto maisto..
Vartotojo avataras
gabusia

Augintiniai:

Standartinė Arven » 2011.06.03 15:48

Na, bet jau daržovių ar vaisių tikrai niekad kikose nemačiau papūgų narvuose - tik sausiaką. Plius nemanau, kad jas bent kada nors iš narvų išleidžia.
Arven

Augintiniai:

Standartinė evers » 2011.06.03 18:22

nemanau,kad jau jom ten labai blogai..kiek mačiau kikose paukščiai žvalūs-bendraujantis..man blogo vaizdo bent klaipėdoj nebuvo..ir švaru ir valgyt..tik kad kainos kiek didokos...
Vartotojo avataras
evers

Augintiniai:

Standartinė Rodnega » 2011.06.03 18:32

Kiek tenka netoliese dabar būti, specialiai pasmalsauju . Vandens būna, kokio šviežumo - nežinau, bet yra . Lesalo irgi , ne lukštu, bet lesalo. Išgyventi galima . Anksčiau tikrai kraupiau budavo
Vartotojo avataras
Rodnega

Augintiniai:

Standartinė linska » 2011.06.03 18:36

Gal kažkas iš kikos darbuotojų pasiskaitė forume skundus ir nusprendė pagerinti gyvenimo sąlygas ROFL
Vartotojo avataras
linska

Augintiniai:

Grįžti į Paukščių pardavėjai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis