Kika
Esmė tame, kad jie priima ne tuos, kas apie gyvūnus išmano, bet tuos, kurie moka dirbti kasos aparatu. Ir po to gimsta anekdotai
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Kas čia nuostabaus, žmonės dirba, bele tik darbo yr, pofig jiem tie kiaušinmaisčiai. Va matau jūsų čia nemažai nusimanančių, nu tai nueikit kikon, pasakykite, kad suprantate, priims, už suknistus 800 lt per mėnesį, galėsite tadum pasireikšti iki soties, ir pačios su gyviais per dieną prisibendrausit, ir pamylėti visi gyvūnėliai bus
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Mielai. Man ir 800 yra pinigai . Ir ėjau dirbti , tik į ZOONa, bet netikau. Nedraugauju su kasos aparatu
-
- Augintiniai:
Tame ir bėda, kad niekas mokinti nenori . Kai aš neišdidi , tai man ir 800 gerai . Kiekveinam savaip
-
- Augintiniai:
O ko, kolegos, tikitės? Nežinau, bet įtariu, kad šiek tiek optimistiškai vertinat, kad pardavėjos uždirba po 800. Gal ir tiek, bet ne už 8 valandas darbo... O reikalavimai: kad išmanytų biologiją, ornitologiją, veterinariją, mokėtų bent dvi užsienio kalbas, puikiai bendrautų su klientais ir laisvalaikiu domėtųsi visomis egzotinių paukščių, roplių, žuvų, graužikų ir žinduolių naujovėmis... Ar neatrodo šiek tiek juokingai? Man atrodo vienintelis kelias - sumažinti savo viltis, o ne pakelti pardavėjų erudiciją. Išimčių, žinoma, yra, bet jos ir liks išimtys.
-
cezis - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
Nemanau, kad jos gauna tik 800 lt. Už tokius pinigus nelabai kas dirbtų, juolab PC- kur reikia dirbti ir savaitgaliais, ir iki 21 val.
O išimtį radau Kauno PC Molas Kikoje. Pardavėja- nepaprastai maloni, labai mylinti gyvūnus, o Arą kaip lepina Sakė, duoda ir paskraidyti, ir kaso ją, glamonėja visaip- gražu žiūrėti Ir taip gražiai apie tą paukštį pasakojo, kad aš patikėjau, jog ne visose ZOO parduotuvėse dirba nevykėlės pardavėjos
O išimtį radau Kauno PC Molas Kikoje. Pardavėja- nepaprastai maloni, labai mylinti gyvūnus, o Arą kaip lepina Sakė, duoda ir paskraidyti, ir kaso ją, glamonėja visaip- gražu žiūrėti Ir taip gražiai apie tą paukštį pasakojo, kad aš patikėjau, jog ne visose ZOO parduotuvėse dirba nevykėlės pardavėjos
-
austra - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
Na taip, vadinasi pasitaiko dar tokių laimingų žmonių, kurie dirbą, kaip sakoma "mėgstamą darbą" , jeigu aš dirbčiau mėgstamą-tektų dar prie bažnyčios su kepure po darbo pastovėti , užtat ir dirbu- apmokamą, bet nifiga nemėgstamą ...
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
mes pirkome vakar papūga (nimfa) viską susakė pardavėja kaip senos atrodo , ką daryt jai susirgs ir panašiai nepasakyčiau kad jos neišmanančios
- gabex
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių