Lora (Eklektiškoji papūga) - Eclectus roratus
nu viskas gerai, sudaviau 2 kartus ant maisto kas 2 d, nieko nepajauciau kad pagretu-nustotu kazkaip kardinaliai..
reiks sulaukti balandininku turguje ir nusipirkti cesnako ekstrakto ir suduoti kad tikslia viska padaryt del to paprastom priemonem (ne antibiotikais)..
kazkaip nekilo ranka pirkti antibiotiko nuo slogos, nes neaisku ar cia is vis liga ar tik seip taip kaip visom papugom vosies valymasis..
tik man neramu buvo kad nu jis nesikrapstydavo taip daznai, o gal as tik atkreipiau demesi pirma kart ir sunerimau..
ir dar taip galva jis kresteldavo i sonus taip silpnai tupedamas, tai galvoju kazkas persti jam ten tai ir krato, o dar tas ciaudejimas tai suvedes viska i viena padariau isvada kad sloga tai ir sokau ieskot ga..
kiek dienu man duot ta ga profilaktiskai ir kiek kartu i diena jei reik kelis kart duot?
PS aciu uz ga(zino kam)..
reiks sulaukti balandininku turguje ir nusipirkti cesnako ekstrakto ir suduoti kad tikslia viska padaryt del to paprastom priemonem (ne antibiotikais)..
kazkaip nekilo ranka pirkti antibiotiko nuo slogos, nes neaisku ar cia is vis liga ar tik seip taip kaip visom papugom vosies valymasis..
tik man neramu buvo kad nu jis nesikrapstydavo taip daznai, o gal as tik atkreipiau demesi pirma kart ir sunerimau..
ir dar taip galva jis kresteldavo i sonus taip silpnai tupedamas, tai galvoju kazkas persti jam ten tai ir krato, o dar tas ciaudejimas tai suvedes viska i viena padariau isvada kad sloga tai ir sokau ieskot ga..
kiek dienu man duot ta ga profilaktiskai ir kiek kartu i diena jei reik kelis kart duot?
PS aciu uz ga(zino kam)..
-
pradinukas - Pranešimai: 384
del eklektusu elgesio tai cia tokia turbut neisdiskutuota tema..
jis likes be manes ar be zmonos ima rekti, kartais kai zmona ir budavo namie visa diena irgi rekdavo daznai..
toks ispudis kad jam reik kad kazkas butu kambari arba salia jo..
as iseinu i darba jis rekia net ir kazkam bunant namie, kai gryztu ir bunu kambari namie tvyro tyla, jei pasisodinu ant saves tai is vis miegot pradeda
)))))))
PS o rekimas tikrai garsus, jau kazkada pasakojau kad jis tikrai nervuojantis, taip kad zinokit cia paukscio "atsikratymas" ir vyksta del panasiu priezasciu kai nesutampa seiminko ir paukscio gyvenimo budai..
PS but idomu maniskiui pora itaisyt tada arba viskas susitvarkytu arba pasidarytu dar blogiau, kai jau 2 pauksciai rektu i tavo puse ir prasytu-reikalautu paimami..
)) tfu tfu tfu geriau kad susitvarkytu, tokiu atveju..
cia reiktu kad visi turetojai pasakytu del to rekimo kaip buvo pas juos, kaip daznai ir kokiose situacijose pauksciai rekia kada nustoja..
jis likes be manes ar be zmonos ima rekti, kartais kai zmona ir budavo namie visa diena irgi rekdavo daznai..
toks ispudis kad jam reik kad kazkas butu kambari arba salia jo..
as iseinu i darba jis rekia net ir kazkam bunant namie, kai gryztu ir bunu kambari namie tvyro tyla, jei pasisodinu ant saves tai is vis miegot pradeda

PS o rekimas tikrai garsus, jau kazkada pasakojau kad jis tikrai nervuojantis, taip kad zinokit cia paukscio "atsikratymas" ir vyksta del panasiu priezasciu kai nesutampa seiminko ir paukscio gyvenimo budai..
PS but idomu maniskiui pora itaisyt tada arba viskas susitvarkytu arba pasidarytu dar blogiau, kai jau 2 pauksciai rektu i tavo puse ir prasytu-reikalautu paimami..

cia reiktu kad visi turetojai pasakytu del to rekimo kaip buvo pas juos, kaip daznai ir kokiose situacijose pauksciai rekia kada nustoja..
-
pradinukas - Pranešimai: 384
Maniškis kai tik palieku nors ir neviena,o su vyru iškart rekia typo ko palykai.Ošiandien ar nuo karščio išprotejo visai,ikando šešis kartus ir stypriai,o kai paemiau jo žaisla tai šoko iškelias sparnus ant mane ir taip sege,kad oho.gal tas karštis dabaige, kaip galvojat?buvo pyktas gal ,kad vietoj ryžiu dribsniu gavo varške,nežinau.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Kazkaip liudna, kad si tema lieka apleista..Vis tikiuosi, nu gal, gal jau bus bent kokios info apie mano issvajotaji papugiuka.Kur Kutis prapuoles, nors viena nuotraukyte,labai prasau...
Neina man kazkaip ju pamirsti.

-
Gintare - Pranešimai: 1044
- Augintiniai:
-
Zitlali - Pranešimai: 395
- Augintiniai:
Zitlali, ar man tik atrodo, ar domiesi eklektusais? o tai ne vien šitoj temoj tai atsiskleidė, jei jau pradėjai apie mitybą jų domėtis 

-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai: