Kramerio papūgų veisimas
-
xfoxsasx - Pranešimai: 325
- Augintiniai:
Taip, tik ne iš karto prie dviejų pereik, palaipsniui mažink, iš pradžių keturis, paskui tris, etc. Tarpus tarp maitinimų ilgink, pasiskaičiuok, kad maždaug tolygiai dienoj pasisikirstytų maitinimai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Galiu tik įkelsiu maždaug po mėn ar vėliau, nes dabar kompiuteris sugedo..., o naujas daug kainuoja, tai va mažiukus parduosiu, ir nauja nusipirksiu, nes jau turiu 1000 litų. Gal dar tėvai dasidės. Gerai pradėsiu mažint maitinimo skaičių, bet vaikai tai dar lizde tupi ir nebando išlyst iš inkilo dabar visai... Patinas kaip bekviečia jie visvien ten tupi. Jai kam kyla klausimas kaip aš atrašau tai iš mob.tel.
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Man atrodo čia puikus pavyzdys, kaip forsuoja veisėjai krameriukų savarankiškumą, nes jų forume kai paskaičiau, tai 42-45 dienos jau tipo savarankiški visai, o realiai patys dar iš inkilo net nesiruošia lipti, smagu, kad čia viskas kitaip ir neskubinama priverstinai
Elvi (gal pakeisti vistik tau niką?)
o kaip tęvai dabar atrodo, apaugo? Ir ką motina veikia, kur ji?
Elvi (gal pakeisti vistik tau niką?)
o kaip tęvai dabar atrodo, apaugo? Ir ką motina veikia, kur ji?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Palik šita niką, tas pats man šeip kuriuo vadins Motina tai kitam narve tupi, o mažyliai vis dažniau išlenda. Tik va maistelis baigės tai kitą naudoju. Orlux lori, tai tikiuosi tinka krameriams... Tėvai tai neapaugo... Mažyliai tai plunksnuoti. Tai aš dabar jai duosiu 11 ryte tai po to tik 9 vakare ?
-
- Augintiniai:
Ojej, Orlux Lori gi lorių nektaras, visai čia ne prie ko Tau reikia jauniklių mišinuko Iš bėdos bent kaip Dziuga rašė pamaitink.
O dėl dažnumo, pradėk dabar keturis kartus maitinti, paskui tris, paskui tik du, bent po savaitės kokios
O dėl dažnumo, pradėk dabar keturis kartus maitinti, paskui tris, paskui tik du, bent po savaitės kokios
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Taigi anksciau jau rase,kad palaipsniui mazink maitinimu skaiciu.Jei maitinai 5kartus,dabar maitink 4,po kokios savaites 3,dar veliau pereik prie dvieju.Nepereik is karto nuo 5 prie 2kartu.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių