Šunys
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
nors jau anksciau rasiau kad mano sirdies sunys senbernarai ir pekinai,bet nematyti grozio kurtuose ju vejo greitumo lakstyme ju reakcijos tai tas pats kas is viso sunu nepazint,man graziausi is ju vistik Afganai ir Rusu kurtai
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Man tai irgi labiau patinka stambesni šunys, nors kas myli šunis myli juos visus
Man įdomu gal kas domėjosi vokiečių aviganių veislynais LT, ką galit apie juos ką nors pasakyti. Planuojam įsigyti Vokietukę, bet norim gero būdo, protingos ir svarbiausia sveikos šunytės. Skambinau Kaune į Garliavietį, sakė, kad planuoja turėti šuniukų rudenį, bet vyro brolis pas juos nusipirko šuniuką su širdies yda.
Tai dabar dairomės ir svastome, bandėme rašyti ir į Vokietiją, bet nežinau ar verta, kainos didesnės, o turbūt vokiečiai geriausio šuniuko tikrai neatiduos į Lietuvą.
Man įdomu gal kas domėjosi vokiečių aviganių veislynais LT, ką galit apie juos ką nors pasakyti. Planuojam įsigyti Vokietukę, bet norim gero būdo, protingos ir svarbiausia sveikos šunytės. Skambinau Kaune į Garliavietį, sakė, kad planuoja turėti šuniukų rudenį, bet vyro brolis pas juos nusipirko šuniuką su širdies yda.
Tai dabar dairomės ir svastome, bandėme rašyti ir į Vokietiją, bet nežinau ar verta, kainos didesnės, o turbūt vokiečiai geriausio šuniuko tikrai neatiduos į Lietuvą.
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Mmmmm... rusų kurtai.... my love.... bet kol kas dar ne dvare gyvenu... turėčiau...
Dar kurtsharai man prie dūšios.
Dar kurtsharai man prie dūšios.
-
Ringo - Pranešimai: 82
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Man kurtai irgi labai gražūs. Gražiausi turbūt afganai ur rusų kurtai. Afgano tai nenorėčiau dėl kailio priežiūros, o va rusų kurtai tai tikrai labai patinka. Gal net labiau už afganus. Tik neapsisprendžiu-trumpaplaukiai ar ilgaplaukiai... Ir tie ir tie labai gražūs.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
cia kazkaip buvo uzsiminta kad airiai nemyli sunu,zinoma as tuom netikiu bet sprendziant is to kaip jie organizuoja sunu parodas galima visko pagalvot ,sekmadieni Athlone agri show vykusioje parodoje kaip ir kone kasdien Airijoje lijo,parodoj purvynas didziausias,dar arkliams pasiseke ju ringai ant kalvu,bet sunims tokia pliuralyne paskirta,ir dar super dog show vadinosi o veisliu bendras vaizdas tikras kiemo terjeru paradas...palyginus su tuo ka turim mes tai mes jega
-
- Augintiniai:
Na, į šunų parodas nemylintis šunų tikrai nevaikšto. Aš tik parašiau kaip padėtį pakomentavo brolis, kuris airijoj gyveno daugiau 2 m. Buvo smalsu ar airiai taip dievina kai kuriuos gyvūnus kaip anglai (kiek teko girdėt). Tai brolis taip ir papasakojo. Kad ypatingos meilės gyvūnam pas juos nėra. Jeigu kas laiko katę ar šunį, tai dažniausiai būna ne airis. Nors gyvūnų atžvilgiu jie, kaip rašiau, yra labai pareigingi. Nepaliks kenčiančio gyvūno šalikelėj kaip pas mus lietuvoj, neskriaus ir pan.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių