Nebėra mano brangiosios Gajytės
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Tikrai nesitikėjau, kad greitu metu teks čia rašyti, bet deja.
Šiandien netekau savo Gajos . Deja, bet kaltas yra šuniukas. Net nebežinau kaip artimiausiu metu į jį pažvelgt galėsiu.
O dar šiandien Gaja tokia gyvybinga buvo.
Šiandien netekau savo Gajos . Deja, bet kaltas yra šuniukas. Net nebežinau kaip artimiausiu metu į jį pažvelgt galėsiu.
O dar šiandien Gaja tokia gyvybinga buvo.
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Vajeeeeeee, kaip gailaaaa, įsisvaizduoju kaip jaučiatės.... užjaučiu labai. O ką šuniukas padarė????
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Tikrai... įsisuko giltinė. Per tokį trumpą laiką (nuo birželio 16 d.) jau trečias paukštelis nebegyvas.
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Labai gaila Gajytės, tik neseniai jos nuotraukomis grožėjomės...
O šuniukas gi mažiukas dar, tai ant jo pykti negalima. Visi maži šuniukai griebs tai, kas juda žaisdami - tai jiems natūralu. Mano šuniukai taip gaigalą patvarkė, o kalta dėl to buvau tik aš, kad palikau juos lauke be priežiūros.
O šuniukas gi mažiukas dar, tai ant jo pykti negalima. Visi maži šuniukai griebs tai, kas juda žaisdami - tai jiems natūralu. Mano šuniukai taip gaigalą patvarkė, o kalta dėl to buvau tik aš, kad palikau juos lauke be priežiūros.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Tai taip, šuniukas mažas, pykti labai ir negali. Bet jau ką padarysi. Kas buvo tas buvo, nieko nebepakeisi
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
kaip gaila paukštuko...(mano pirma banguotuka katinas buvo sukandęs..toks jaukus buvo toks mielas pilkiukas,perdaug jaukus nebijojo katino,o šis net nežinau kaip prasmuko į kambarį nuvertė narvelį..pamenu ilga laika negalėjau su juo normaliai būt.)užjaučiu..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Liūdna
p.s. o dėl padažnėjimo, tai manau kaip ir Ebas, šiaip ir pirminė intencija buvo, kad pasimatytų statistika, kiek paukštelių netenkama...
p.s. o dėl padažnėjimo, tai manau kaip ir Ebas, šiaip ir pirminė intencija buvo, kad pasimatytų statistika, kiek paukštelių netenkama...
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 52 svečių