Kramerio papūgų veisimas
Bet ar sergantys paukščiai čiulbėtų, žaistų, viskuo domėtūsi, bandytų kažką naujo... Aš asmeniškai tai nemanau...
Tarp kitko jau geriau reklamuotų tą parduotuvę kurioje mišinuką pirkau, nei tą kika kurioje padoriausios prekės šunims, katėms,graužikams bei kitiems gyvūnams tik ne papūgoms. O jai yra padorių prekių papūgoms tai už aukščiausią kainą...
Tarp kitko jau geriau reklamuotų tą parduotuvę kurioje mišinuką pirkau, nei tą kika kurioje padoriausios prekės šunims, katėms,graužikams bei kitiems gyvūnams tik ne papūgoms. O jai yra padorių prekių papūgoms tai už aukščiausią kainą...
-
xfoxsasx - Pranešimai: 325
- Augintiniai:
Na va, aš gi šią savaitę siuntinuką forumiečiams į Kauną siunčiau, jei būtum prieš porą savaičių parašęs, kad neturi ProBoost, būčiau nupirkus ir kartu pridėjus.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Paprastai visokios ligos ir parazitai pradeda pulti susilpnėjus organizmui. O jauniklių susilaukti gali ir sergantys gyvūnai. Prisimenu, kaip geris ar Saulius, kurie tikrai paukščių veisime ne naujokai, apie kakarikius rašė, kad tie šeriasi iki nuplikimo. O pasirodo, kad pas KIKUTEKU tie kakarikiai visai normaliai šerdavosi, netgi nepastebimai. Ir nuplikęs paukštis pas ją apaugo. Greičiausiai tiems krameriams ir daugiau kas yra, bet organizmą pastiprinti ir plunksnų augimą skatinančio papildo duoti tikrai nepakenks. Nepadės tai nepadės, bet pabandyti galima.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Gerai pabandysiu... Gi nepakenks... O galima tuos paukštukus kurie paliko inkilą perkelt į kitą narvą ?
-
- Augintiniai:
Galima, bet geriau laikyk kartu seimyna. Juk dar ir mazasis turi saules sviesa pamatyti, o kartu visiems pulkelyje bus drasiau
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Aš kai į juos žiūriu tai jie nelesa, bet kai nebūnu kambary tai nežinau ar patinas juos moko... Tik girdžiu kaip jie skraido ten...
-
- Augintiniai:
Taigi inkilas pakabintas ten kur jauniklių tėvai gyveno, kai atskyriau patelę tai patinas su jaunikliais liko... Jis jų pakankamai nemaitina, tai aš juos pamaitinu. Tai jie su tėvu auga... O kodėl nelaikyt man jų kartu su tėvu ?
-
- Augintiniai:
Nesuprantu... Turbūt neaiškiai šneku... Pas mane situacija tokia...(čiupt už vadžių, vėl iš pradžių). Kadangi patelė pešė jauniklius, tai man nieko kito neliko kaip tik atskirt ją nuo mažylių, kadangi papūgiukai buvo per jauni palikt inkilą. Tad jie visi 4 liko pas patiną... Šis jų pakankamai nedamaitindavo, tad aš apsiėmiau jų šėrimu. Dabar visi auga su patinu.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių