Šunys
man tai plaukuoti kinu kuoduotieji nesa i mini afganu kurta kas kaip
o kaip jums tie faraonu sunys?nežinau ju tikslaus pavadinimo
o kaip jums tie faraonu sunys?nežinau ju tikslaus pavadinimo
-
dzine - Pranešimai: 690
- Augintiniai:
oi, daug laiko airiai šunų, labai daug. Ir parodos visokio lygio būna. Nacionalinė šv. Patriko paroda tai net labai įspūdinga. Iš šunys iššukuoti būna, kai kurie šeimininaki tai šepečio iš rankų nepaleidžia ir ringe kas dešims sekundių šunis šunuoja Man šunų parodose tai didžiausia atrakcija būna į šunis išstatinėjančius žmones žiūrėt Beje, dar ir daug varžybų įvairiausių vyksta, tai ten bent jau man tikrai įdomiau, negu parodos. Yra čia renginių su šunimis, tik reikia spėti nuvažiuoti
Iš kurtų tai man dar saliuki patinka
Iš kurtų tai man dar saliuki patinka
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Faraonų šunys patinka. Ir labai maišau saliuki su slughi. Pas vienus kažkuriuos ant ausų ilgesni plaukai. Tai tie man patinka. Greyhaundai nelabai.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Tikrai suprantama ir yra realių pavyzdžių. Žmogui nepatinka gyvūnas, tfu gi pinigas geras Jūs visiškai teisi veisimas tikrai neduoda pelno, bet dauginimas duoda. Daugintojai tikrai neturi tokių išlaidų kaip veisėjai, jie nerenka šuniukmas gero kokybiško ėdalo, kaip jau buvo išsiaiškinta, net vaistų nuo kirminų prieš skipeą nesuduoda, tad kokia gali būti tinkama ir jiems kainuojanti priežiūra?
- Indreaja
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 23 svečių