Laktos
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Man atrodo svitrines tokios,kaip smeliu apklyjuotos,tai daug kur buvo rasyta,kad negerai,butent nusibruzina padukus.O buna cementines,nuo tu nenusibruzina,pas maniskius tokia yra(melsvos spalvos)-viskas gerai,padukai sveiki.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
aš taip pogi noriu nupirkti cementine lakta savo krameriui, bet bėda ta, kad niekus Vilniuje nerandu turguje sake nebeatveža, "Kika" taip pat nebeprekiauja, "Tera" buvo viena suskilusi tai nerizikavau jos pirkt ir kitose zooparduotuvėse, kur tik neklausiau, sakė kad neturi gal kas kur neseniai pirko ar tikrai matė, kad yra? bučiau labai dėkinga už pagalba
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
as perku mineralines laktas ir mano papugos pripazino.Man jos irgi labai patiko.tokiu laktu maciau ir didziosioms papugoms aroms, tik ju kaina irgi didesne jai neklystu apie 16lt
P.S.atsiprasau kad neryskios nuotraukos su telefonu fotkinau
P.S.atsiprasau kad neryskios nuotraukos su telefonu fotkinau
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
O kur šių laktų yra pirkti, gal Kikose jau būna?
Aš jų pirkausi būnant užsienyje, bet maniškiai negraužia, bet tupi, norės ims graužti, kažkaip ramiau, nes tradicines kreidas tai staigiai nuo grotų nukrašto ir nušveičia
Aš jų pirkausi būnant užsienyje, bet maniškiai negraužia, bet tupi, norės ims graužti, kažkaip ramiau, nes tradicines kreidas tai staigiai nuo grotų nukrašto ir nušveičia
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Aš taipogo prašiau,kad sailor man tokių laktų parveštų, nes pas mus Lietuvoje tokių niekur nemačiau Idomu tikrai sužinoti, kur perkate?
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Kaip tai negraužinui, taigi mineralų laktos, kaip ir blokai mineralų, tai, kad negraužia dar nereiškia, kad negraužimui, mačiau paukščių kurie labai skaniai graužė
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių