Renku savo paukšteliui vardą
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
ErikaE, niekas negalės padėti dėl vardo. Galim siūlyti, komentuoti, bet arba pats paukštelis parodys, arba širdis pasakys.
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
suprantu, na nieko ateis laikas ir prilips koksnors Man tai Kivi labai atrodo tinkamai ir gražus, bet kad tu Kiviu pilna
-
- Augintiniai:
Taip, ir Kivis gražus vardas, ir labai tinkantis tokiam žaliukui.
Mažiau reikia kreipti kiek tų vardų yra pas ką - kuris Jum gražiausias, tokį ir pasirinkit.
Mažiau reikia kreipti kiek tų vardų yra pas ką - kuris Jum gražiausias, tokį ir pasirinkit.
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
neišskiriamiesiems savo daviau saldainiu vardus Tofis ir Pupa..ieškojau kažko bendro..o kiti turi paprastus vardu,nors man jie mieli,kad ir tokiu daug..gali pagalvot kas pačiai miela gal šaus kas į galvą...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Na šeimyna iki šiol dar mane spaudžia, kad pakrikštyčiau jį Kiviu, labai jiems jau tinkamas vardas atrodo ir man jis iš pat pradžių buvo prie širdies Bet vis dar tikiuosi, kad sugalvosiu kitą, o gal dėl to ir nesigalvoja, neprilimpa kiti, nes vis galvoje sukasi vardelis-Kivi
-
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
na aš tai priešinuos tik dėl to, kad aatu senegaliuko(vyresnysis mano papugiuko broliukas)taipogi vardu Kivis, kažkaip gėda vadinti tokiu pat vardu Bet nu ir kas...ar ne?
-
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 37 svečių