Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Aš per promtą išsiverčiau į rusų kalbą. Nelabai tiksliai, bet jei kas suprastu, galiu čia patalpinti
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Neturiu laiko versti viso teksto, bet apie antrą variantą visa tema forume yra viewtopic.php?f=16&t=6712
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na taip, jie irgi galvoja, kad tai gali būti Papūgų Snapo ir Plunksnų Liga (PSPL), o aš dar esu įdėjusi prie DNR lyties nustatymo adresų ir linką, kur daro ne tik dėl lyties, bet ir dėl kai kurių virusų, jų tarp PSPL (angl. PBFD). Šiaip nepigiai toks tyrimas kainuoja, bet tikrai būtų įdomu ištirti ir sužinoti, nes jei pavyktų atmesti, būtų be galo smagu, o be to dar rimčiau galima būtų pagalvoti apie nuplikimo priežasčių alternatyvas...
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
man tai labiausiai įdomu tas, kad mažyliai gali būt nešiotojai.
elvi, čia pirma vada, taip? o paukščiams išskyrų iš nosies nėra? nesukūdę? nematei žiaugčiojant?
elvi, čia pirma vada, taip? o paukščiams išskyrų iš nosies nėra? nesukūdę? nematei žiaugčiojant?
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Na tai jeigu tėveliai su PBFD, tai sakyčiau labai jau maža tikimybė, kad vaikučiai neturi, todėl ir parašiau, kad nepraleistų pro pirštus
-
- Augintiniai:
Na taip, gali nesimatyti nieko Nors kai kurių plunksnos ir dabar įtartinos man atrodo, bet gal man čia jau vaidenasi, nesinori vis karksėt ką negero
Beje, Xfoxasx, o kur savo kramerius pirkai?
Beje, Xfoxasx, o kur savo kramerius pirkai?
-
- Augintiniai:
Jau kelinta kart klauset kur paukščius pirkau. Patiną tai iš veisėjo, o patelę tai iš Lenkijos. Vada pirma. Žiaukčiajimo bei kitų požymių nepastebėjau įskaitant plunksnų numetimą. Aš pats norėčiau sužinot kuom jie serga... Bet tam tekste rašė, kad reikia gero veterinaro, o pas mus tik darius daugiausiai apie paukščius nusimano. Paukščiai toliau plunksnų nemeta, lyg ir jaučiasi puikiai. Šis atvejis yra gan įdomus. Tai ką siūlot ? Kur tyrimus Lietuvoje atlikt galima ?
-
xfoxsasx - Pranešimai: 325
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių