Veterinarai gydantys ir paukščius
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Šiauliuose (pridėsiu),nes skaičiau,kad nežinot Raimio pavardės-Raimondas Rimgaila Esu buvusi pas jį su Šuniuku-l.mielas,švelnus vyriškis
- Eglyte
- Augintiniai:
Aš jusu vietoje i Udraites klinika nesikreipciau, pries 2 metus buvau ten su serganciu naminiu varnenu, tai sake :mes laukiniu pauksciu negydome, kai irodinejom su sunum , kad cia naminis mus paprasciausiai isgrudo pro duris, paprasiau, kad tada nors parduotu mums vaistuku, varnenui buvo isnarintas sparnelis ar kokiu vitaminu, visai isejo is laukiamojo, mano sunus tada jam buvo 3 metai verke, maldavo ju kaip nors padeti, nieko: akmeniniai veidai. Tai va kokia musu patirtis, po keliu dienu deja varnenas nugaiso...Gal ir taip butu nugaises, bet bent jau butume zinoje, kad padarem viska ka galim.
- skaidra111
- Augintiniai:
oho,tiesiog baisu skaityti tokius pasisakymus.o ka kalbeti,jei reiktu visa tai patirti ant savo kailio mano bendradarbe pasakojo,kai drauges peliukas merdejo,o jos nesuprato kas jam darosi,tai nuejo pas veta,o peliukas jau buvo nugaises.tai penkiu litu paprase uztai,kad konstatavo mirti bet cia buvo ne pas ta veta,apie kuri jus rasete
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
- agnele77
- Augintiniai:
Utenoje yra labai geras veterinaras Andrijauskas,dirba Smelio 3-3,bet deja,apie paukstelius pats sake,kad nelabai nusimano.Bet vistiek kazkiek patarti gali kas budinga visiems.As visais klausimais pas ji kreipiuosi,tiek del suns,katinu,triusiu,tiek del anciu esu buvusi.Tikrai isklauso ir pataria kiek gali.
Parasiau i a.z.
Parasiau i a.z.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Vaidos klinika, esanti Vilniuje, savo tinklapyje rašo: GYDOME IR EGZOTINIUS GYVŪNUS! (vėžlius, iguanas, paukščius, smulkius graužikus, kt.)
Kaip gydo nežinau, bet bent jau pasiskambinti ir pasiklausti galima http://www.vetklinika-vilnius.lt/
Kaip gydo nežinau, bet bent jau pasiskambinti ir pasiklausti galima http://www.vetklinika-vilnius.lt/
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Panevėžyje dirbu Rožyno veterinarijos klinikoje, specializuojuosi egzotinių gyvūnų gydyme Prieš apsilankant reiktų registruotis, mano nr. 8-670 57574. Kristina
- Klaipeda
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Domiuosi Literatūra iš užsienio, stengiuosi daugiau praktikuoti. Dirbu neseniai, bet visi nuo kažko pradėjome Su kolega pacientais dalinamės, tačiau visus egzotinius (taigi ir paukščius) pasiimu sau.
- Klaipeda
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 20 svečių