Granulės
Man panašiai buvo . Norėjau daiginukų , bet man buvo pasakyta, kad čia paskutiniai kiek maišuose yra o mažesniais kiekiais iš principo nesvers
Gal ten reikia face control praeiti arba pagal nuotaiką prekiaujama?
Gal ten reikia face control praeiti arba pagal nuotaiką prekiaujama?
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
nezinau,galbut bet kiek ten buvau,tai tik du kartus apsipirkau to,ko norejau.ir palikau ne viena desimti litu.bet,gal nebuvau pakankamai geras klientas,del kurio verta atideti kelis kg daiginuku,makaronu,ir dar ko nors ir tai buvo tik pacioj pradzioj,kol atsidare,o dabar tai nezinau,nezinau,labai nusivyliau
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Is tikruju visi su tokia problema susiduria.. ir as taip pat, tiek Kaune, tiek Vilniuje.. kai nuvaziuoji, dazniausia beveik nieko nebuna... Problema atsirado tada, kai kikoje pridejo pardavineti versele laga, gamintojai yra pasirase su kika sutarti, kad kika kaip ir sios imones atstovas lietuvoje, todel kitiems sudetinga atsivezti prekiu.. bent as taip supratau is pasakojimu..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
jo, ir man pati Verseles atstovė taip rašė, bet kai parašiau į Kiką, tai sakė, kad šiuo metu prekių tokių nėra ir jiem neapsimoka užsakinėt. tai nebesuku sau galvos, vežuos lesalus iš Vengrijos
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Teko važiuot iki klaipėdos, visa klaipėda išnaršiau, bet vis tik radau.
Granulės kažkokios ispaniškos PSITTACUS Estandard, buvo likus vienintelė pakuote 900g ir tik didžiosiom papūgom, tai teks maniškiui pabūti didžiąja papūga.
Ant pakuotės parašyta, kad pripratinti prie tokio maisto reikia duoti tik granules ir nieko daugiau 48val. Galima taip pratinti ar geriau palaipsniui didinti granulių kiekį tarp jam įprasto maisto ?
Granulės kažkokios ispaniškos PSITTACUS Estandard, buvo likus vienintelė pakuote 900g ir tik didžiosiom papūgom, tai teks maniškiui pabūti didžiąja papūga.
Ant pakuotės parašyta, kad pripratinti prie tokio maisto reikia duoti tik granules ir nieko daugiau 48val. Galima taip pratinti ar geriau palaipsniui didinti granulių kiekį tarp jam įprasto maisto ?
- ferkiz
Munex, o nebuvai Utenoj kažkokioj parduotuvėj, kuri mažojoj maximoj įsikūrus? pro stiklą Verseles pokas švietė, bet kiek mačiau, tai paukščiams nieko labai daug ten nėra...
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Nea,nebuvau,i mazaja labai retai uzsuku,nepakeliui man,bet dabar butinai uzleksiu apsizvalgyt,dekui,kad pasakei
Dar toks kvailas klausimas-pirkau ukininku turguje granuliu,sudetis po 25%avizu,zirniu,kvieciu ir mieziu,be priedu,svarios,gamina jas siek tiek pazystamas zmogus is savo javu.Uzpilu vandeniu,kad isbrinktu ir duodu visciukams,labai noriai lesa ir gerai auga.Tai vat galvoju,o jei po kokia granule maniskiams duot pagrauzt? Nes parodziau Pypai,tai labai susidomejo,tikriausiai butu pabandzius,bet pabijojau duot.Ka manot?
Dar toks kvailas klausimas-pirkau ukininku turguje granuliu,sudetis po 25%avizu,zirniu,kvieciu ir mieziu,be priedu,svarios,gamina jas siek tiek pazystamas zmogus is savo javu.Uzpilu vandeniu,kad isbrinktu ir duodu visciukams,labai noriai lesa ir gerai auga.Tai vat galvoju,o jei po kokia granule maniskiams duot pagrauzt? Nes parodziau Pypai,tai labai susidomejo,tikriausiai butu pabandzius,bet pabijojau duot.Ka manot?
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių