Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
-
Laimaaa - Pranešimai: 224
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
O, ir yeavutes porelė vėl pasirodė
. Sveikinimai su pasiekimais jaukinime
.
Pas mane situacija tokia. Jau senokai buvo likę tik du bernaičiai, labai tarpusavyje bendravo (o ką daryti, kai panų nėra),vienas kitą maitinti norėjo, tai nutariau, kad reikia jiems paneles įtaisyti. Vis ruošiausi dvi pateles pirkti. O čia netikėtai dar vieną patinuką gavau, pas vyro tėvus buvo paukštukas, vyro brolis jiems įtaisė, kad mamai būtų kuo rūpintis ir kad užsiėmimą turėtų, taip geriau su liga kovotų. Deja, liga paėmė savo, po paskutinių poros sunkių mėnesių mama mirė. Tėvas ir taip ligoninėje daugiau laiko praleisdavo, negu namuose, tai tas paukštukas daugiausiai vienas buvo. O praėjus kelios dienoms po laidotuvių vyro tėvas manęs paklausė, ar nepaimčiau banguotuko, nes jis liko vienas gyventi, viską dabar pats turi daryti, tai paukštukas dar vienas papildomas rūpestis. Sutikau, aišku, o vyras sako: dabar, kai tris patinus turėsi, trijų patelių reikia. Tai tą pačią dieną kai važiavom patinuko pasiimti, užvažiavom pakeliui į paukščių parduotuvę patelių pirkti. Ilgai rinkausi, nes patinų pasirinkimas buvo didžiulis, ir tiek daug gražių, man patinkančių spalvų, o patelių ir gerokai mažiau buvo, ir spalvų įvairovė skurdesnė. Po ilgo žiūrėjimo išsirinkau šitas
.
O kavalieriai mano iškart apsidžiaugė, kad panų padavė
, Ūkas jau blondinę išsirinko, nors ir kitų nebrokija - jis gi donžuanas, visi sijonai jam tinka
. Kol kas naujokai narvelyje, kelis kartus per dieną vis išsiimu po vieną (kartais du vienu metu) trumpam, kad paskraidytų su mano patinukais, kol kas ne nimfų, kad tos staigiai pakilusios lakstyt, kaip kartais sugeba, naujokų neišgąsdintų, ir tie iš strioko į langus nepultų daužytis. Dar tik porą dienų jie pas mane, bet viskas atrodo OK.

Pas mane situacija tokia. Jau senokai buvo likę tik du bernaičiai, labai tarpusavyje bendravo (o ką daryti, kai panų nėra),vienas kitą maitinti norėjo, tai nutariau, kad reikia jiems paneles įtaisyti. Vis ruošiausi dvi pateles pirkti. O čia netikėtai dar vieną patinuką gavau, pas vyro tėvus buvo paukštukas, vyro brolis jiems įtaisė, kad mamai būtų kuo rūpintis ir kad užsiėmimą turėtų, taip geriau su liga kovotų. Deja, liga paėmė savo, po paskutinių poros sunkių mėnesių mama mirė. Tėvas ir taip ligoninėje daugiau laiko praleisdavo, negu namuose, tai tas paukštukas daugiausiai vienas buvo. O praėjus kelios dienoms po laidotuvių vyro tėvas manęs paklausė, ar nepaimčiau banguotuko, nes jis liko vienas gyventi, viską dabar pats turi daryti, tai paukštukas dar vienas papildomas rūpestis. Sutikau, aišku, o vyras sako: dabar, kai tris patinus turėsi, trijų patelių reikia. Tai tą pačią dieną kai važiavom patinuko pasiimti, užvažiavom pakeliui į paukščių parduotuvę patelių pirkti. Ilgai rinkausi, nes patinų pasirinkimas buvo didžiulis, ir tiek daug gražių, man patinkančių spalvų, o patelių ir gerokai mažiau buvo, ir spalvų įvairovė skurdesnė. Po ilgo žiūrėjimo išsirinkau šitas

O kavalieriai mano iškart apsidžiaugė, kad panų padavė

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Oho, Sailor, tik dabar pažiūrėjau, kad pas Jus toks pagausėjimas.
Miglė man į mano Šerkšną panaši labai
šiaip ir pati aš planuoju dar vieną porelę įsigyti, bet čia dar tik mąstau apie tai, nors sąlygos yra - narvas didelis, jei ką, dar du mažesni atliekami narvai... Ir pastebėjau, kad Šerkšnas mano Mėtą nusižiūrėjęs labiau nei Pūgą

šiaip ir pati aš planuoju dar vieną porelę įsigyti, bet čia dar tik mąstau apie tai, nors sąlygos yra - narvas didelis, jei ką, dar du mažesni atliekami narvai... Ir pastebėjau, kad Šerkšnas mano Mėtą nusižiūrėjęs labiau nei Pūgą

-
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Narvas banguotukų didelis, vietos visiems užteks ir dar liks (nors tas narvas būna uždarytas tik nakčiai), o paukštukams didesniame būryje smagiau
.

-
- Augintiniai:
As vakar paziurejau-vardai nematyti,veidai irgi
,galvoju pala pala is kur cia tiek?
Na,kad jau Sailor pirktu tai gal viena,ne taip,kad urmu
nebent ispardavimas,perki du-trecias nemokamai
Paziurejau avatare pasikeitimu ner,galvoju ai,gal nekomentuosiu,palauksiu kol tiesa isaiskes,o tai vel galiu nusisneket
O siandien pasveikinsiu
,labai graziu pauksciuku pulkelis

Paziurejau avatare pasikeitimu ner,galvoju ai,gal nekomentuosiu,palauksiu kol tiesa isaiskes,o tai vel galiu nusisneket

O siandien pasveikinsiu

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių