Sausi sėklų mišiniai
Dzim, palyginkit su kitais skirtais žakams lesalais, kokios jų sudėtys, baltymai ir t.t. ir bus aišku. Nors kas tei žalieji rieblai nesupratau
Sailor, reik tikėtis, kad čia pagal sezona skiriasi, bet bendri rodikliai visvien subalansuota paukšteliams.
Sailor, reik tikėtis, kad čia pagal sezona skiriasi, bet bendri rodikliai visvien subalansuota paukšteliams.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Gal ir subalansuota, bet aš būtent dėl tų ingradientų tą lesalą ir pirkau, kurių šįkart nebuvo. O siūlė man parduotuvėje savo mišinio maišą, ten panaši sudėtis, kaip kad dabar nusipirkau, tik žemės riešutų nėra, bet užtat daug saulėgrąžų ir dygminų kompensacijai , o tas gerokai pigesnis buvo. Jeigu moku daugiau už firmos ženklą, tai ir tame produkte rasti tai, dėl ko ir perku . Beje, prieš tai nupirkau 4 kg maišelį Living World Cockatiel premium, nes kitokio lesalo nimfoms toje parduotuvėje, kurioje buvau nebuvo. Kažkada aš juo nimfas lesindavau, labai ilgai pratinti reikėjo, nes jos nenorėjo lesti tame lesale esančių vitaminizuotų granulių ir lęšių, o tiek vienų, tiek kitų, tame lesale daug. Tai dabar po kelerių metų pertraukos ir vėl jų nelesa, geriau badauja. Tai suskubau joms įprasto lesalo nupirkti, ir nusivyliau. O tas Living world lesalas brangus, bjaurybė, teks dabar tas granules su lęšiais vištoms sušerti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Viena augintoja žako sakė, kad negalima, kad būtų jodo pašare. O jeigu pašare yra 0,4mg jodo ar nekenkia žakui ir ar galima tokiu maitinti?
- dzim1
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
- dzim1
- Augintiniai:
Na aš asmeniškai nepasitikiu Kikos gamybos pašarais ir jų kokybe, ypač vitaminizuotų, anksčiau buvau skačiusi kad pasitaiko prastai išmaišytų tų vitaminų, kai kur koncentracijos susidaro, nuo ko galimi apsinuodijimai (tai ne konkrečiai apie kikinius, bet paprasčiausiai stipriai abejoju kad turi puikias priemones maišyti puikius vitaminizuotus lesalus), tačiau nemanu kad iš lempos vitaminų ir mineralų pridėjo, vistiek domėjosi ir būtent tokias normas parinko. Kalcio ir jodo trūkumas ypatingai būdingas šeriant vien sausu maistu, todėl duodami papildomai mienralų blokai, kuriuose be kita ko yra ir būtent ir kalco ir jodo.
-
- Augintiniai:
Gal kas nors galite pasiūlyti kokį nors kokybišką ir nelabai brangų maistelį banguotukams? (prašau siūlyti pašarą randamą parduotuvėse, nes siųstis nelabai norime )
-
dragute - Pranešimai: 195
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių