Papūgos ir šunys
Aš neleisčiau. Niekada nesi garantuotas už gyvūną ir negali prognozuoti jo elgesio. Čia meilus, o, žiūrėk, krimstelės ir teks apverkti vieną ar kitą. Juk ir senegalas gali užgauti šunį. Ir kas tada prognozuos šunelio reakciją. Net ir būnant šalia ne visada gali spėti reaguoti į gyvūno elgesio apraiškas. Aš geriau apsidrausčiau ir neleisčiau. Bent kol Kiviukas dar mažas ir nepatyręs.
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
Pas mus žiūrim ,kad Totas šunio nenuskriaustu,bet be priežiūros nepaliekam.Man atrodo, kad geriau kaip jie padraugauja, nes tada matai kaip jie reguoja viens į kita.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Be abejo, su šunimis rizika padidėja užsikrėsti kuo nors iš lauko parneštu, tačiau gali ir taip prabėgti šuniukas sau, o po kurio laiko Kivis ten nutūps ir pasigaus kokią zarazą, čia ir apsaugoti sunku ir žmogus su batais gali parnešti.
O dėl seilių tai tikrai nei žmogaus nei gyvūnų nereiktų, kažkada pamenu dantistė forume, kaip tik senegaliuką augina, parašė, kad kai studijavo, jiems rodė, kad žmogaus burnoje viskių baisų pabaisų brudų parazitų kur kas daugiau nei kitam gale
O dėl seilių tai tikrai nei žmogaus nei gyvūnų nereiktų, kažkada pamenu dantistė forume, kaip tik senegaliuką augina, parašė, kad kai studijavo, jiems rodė, kad žmogaus burnoje viskių baisų pabaisų brudų parazitų kur kas daugiau nei kitam gale
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Nezinau kaip su tom bakterijom,bet girdejau,kad sunio seilese kaip tik yra kazko,nuo ko greiciau gyja zaizdos.Pusesere kai turejo suni,tai jeigu ji susizeisdavo is karto duodavo suniui kad tas zaizdele palaizytu ir nei karto nei uzpuliavo,nei ka,kaip tik greiciau gydavo.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Nezinau,veto neklausiau ,ta mano puske tai tiesiog pasimaisius del svaros,pas ja ir dulkeles nerasi,apsiskaicius baisiausiai,tai kai pamaciau,kad suniui duoda esti is tos pacios lekstes,kur pati valgo (zinoma paskui isplauna),buvau svelniai tariant apakus ,kai paklausiau kaip cia taip,tai va ir pasake kad sunio seiles nieko blogo,net priesingai,kas kita kaciu.
-
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Šuniui žaizdų laižyt neduodu,bet juk įsipjovę pirštą inkstintyviai kišam jį burnon , nors žmogaus burnoj visokių bakterijų kelis kartus daugiau nei šuns nasruose.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių