Papūgos ir šunys
Na man atrodo, kad geriau jau tegu nuo mažens bendrauja po truputi, o tai jei taip draust, tai paskiau teks saugoti arba Kivi nuo Bugio arba Bugi nuo Kivio Ir nelaižo Bugutis Kivio taip kaip gal būt pasirodė, jei jau labai pasiilgsta, dažniausiai ryte, tai atsargiau lyžteli nugarytę ar galvytę, bet ne taip jau, kad Kivis šlapias lieka, net žymės nėra, kad jis ten jį pabučiavo Na bet visvien jau nebeleisiu Bugučiui bučiuot Kivi, o vat žaisti tai neraudžiu, tik žinoma su mano priežiūra
P.S. dėkui už patarimus
P.S. dėkui už patarimus
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Štai kaip draugauju Kiviukas su Bugiu Tik kokybė kotai labai bloga
P.S. video pabaigoje Bugis urzge ne ant Kivio, o dėl to, kad kažkas užėjo į kiemą
http://www.youtube.com/watch?v=HkHzrM2zUK8
P.S. video pabaigoje Bugis urzge ne ant Kivio, o dėl to, kad kažkas užėjo į kiemą
http://www.youtube.com/watch?v=HkHzrM2zUK8
-
- Augintiniai:
nu nepasakyčiau, kad čia draugystė, šuny man medžiotojas gyvena, tavęs šalia nebūtų, tai Bugis būtų grybštelėjęs Kiviui, kai tas prie jo letenu lindo.
ir dar abu tą patį žaislą kramto? higienos čia nulis
ir dar abu tą patį žaislą kramto? higienos čia nulis
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Tikrai negrybšteltu, jis žaisti norėjo kai filmavau dėl to taip striksėjo, visad geriau jau pabėgs nuo Kivio negu nuskriaus jį Pažystu savo šunį, medžiotojas iš jo nekoks, nei jis kačių, nei paukščių lauke puola, draugas jis visiems gyvunams
-
- Augintiniai:
ir mano suniukas sitaip zaisdavo, tik su kaciukais, taip pat strikinejo
taip pat su nosim zaisla pastumdavo, tik kad kas zaistu su juo..... Ir niekam niekad ikandus nebuvo. Labai grazus paukstukas ir suniukas
taip pat su nosim zaisla pastumdavo, tik kad kas zaistu su juo..... Ir niekam niekad ikandus nebuvo. Labai grazus paukstukas ir suniukas
-
Laimaaa - Pranešimai: 224
- Augintiniai:
Man tai čia panašu, kad Bugis letenėlę traukia, nes nenori, kad ją kibintų, todėl strikteli norėdamas pasitraukti.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Kol kas tikrai neatrodė, kad šuo nori nuskriausti paukštelį, bet žinoma kaip ir vaikų su gyvūnais vienų negalima palikt kartu, taip ir tokių skirtingų gyvūnų. Manau, kad svarbu jog jie išmoktų bendraut. Nes jei laikyt atskirtus griežtai, vis tiek anksčiau ar vėliau jie susitiktų ir neaišku kaip baigtųsi. Geriau tegu jų susitikimai vyksta prižiūrint ir koreguojant šeimininkams.
- Arven
- Augintiniai:
Būtent Arven,pilnai su tavim sutinku Dėl to ir leidžiu Kiviui bendrauti su Bugiu, bet tik kai aš esu šalia, nepalieku Kiviuko laisvėje net trumpam, net kai į WC einu, jį uždarau į narvą nors ir Bugio nėra kambaryje, nes jis mažas, kvailiukas dar, skraidyti nelabai moka,pakyla ir skrenda kur akys mato, gali ir susižeisti, reikia visad stebėti ir gaudyti ore Bugis pirma nelabai leisdavo Kiviui prie jo taip jau arti artinti, atšokdavo visad, pabėgdavo, agresijos niekad nėra rodęs, o dabar kai vis kiekviena diena bendrauja kartu, tai Bugis net leidžia Kiviui ant jo užsirobšti kai jis guli, ausį jam pakandžioti, bet jau kai kažkas nepatinka, gal per stipriai įžnybia, tai tuomet jau Bugis šoka ir bėga šalin, bet niekad nera net piktai pažiūrėjas ant Kivio Pasiilgsta jis Kiviuko labai, o ir Kivis paleistas dažnai bėga pirma pas Bugį pasisveikinti, paskaiu jau pas mus
-
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių