Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Labai gražios papūgėlės
. Taškas į mano Ūką ir Vėją panašus, nedaug trūko, kad būčiau nusipirkusi tokią, kaip Brita. Išsirinkau, ją tai dar buvo labai sunku ją pagauti, bis ne tą pagaudavo, kol po kokio pusvalandžio pavyko ją pagauti. O paskui kitame voljere pamačiau Gelsvę. Tai kai turėjau dėžutėje keturias pateles, reikėjo vieną atgal grąžinti. Pardavėjas paklausė, kurią, o aš pasakiau: tą, kurią buvo sunku pagauti
.

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sailor, kankinat pardavejas
Labai visiems ACIU
Greitu metu (turbut ateinanti antradieni) namo parvesim dar du paukstelius
labai tikimes kad sie juos priims ir draugiskai susigyvens 

Labai visiems ACIU

Greitu metu (turbut ateinanti antradieni) namo parvesim dar du paukstelius

-
snaigute - Pranešimai: 37
- Augintiniai:
Jis ne tik pardavėjas, jis parduotuvės savininkas @Pasakė: negaliu patikėti! Tipiška moteris
". O paskui dar parodė lauko voljerus, (sakė, ten dar banguotukų yra
), perinčias aras, graužikus. Ir po visos tos ekskursijos uždarė savo parduotuvę 20 minučių vėliau
.
N, o man dabar smagu stebėti mažius. Kol naujokai narvelyje, subrendę bernai prie jo budi, Ūkas nuo Gelsvės akių neatitraukia. Kai išleisti paskraidyti, manieji vis šalia jų. Ūkas šiandien primaitino Gelsvę ir nuskrido ant naujokų narvelio kitos panos ieškoti. Nepataisomas
....

N, o man dabar smagu stebėti mažius. Kol naujokai narvelyje, subrendę bernai prie jo budi, Ūkas nuo Gelsvės akių neatitraukia. Kai išleisti paskraidyti, manieji vis šalia jų. Ūkas šiandien primaitino Gelsvę ir nuskrido ant naujokų narvelio kitos panos ieškoti. Nepataisomas

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Sailor, nu tu ir pavarai, dar kiek pasipildei paukšteliais
man graziausia Miglė
o kas nutiko kad pateliu staiga pritrūko. man regis turėjai jų ar kas nutiko?
Ir šiaip čia kiek gražių pridėjo foto banguotukų.
O mano draugė viena turi apie keturis metus porą mėlynų banguotukų, ir dabar jau prasidėjo sūnui jos alergija (be vaistų negali būti). Tai dabar ieško ar kam parduoti ar padovanoti, nežinau kaip nuspręs.
Bet taip liūdna kai taip nutinka. Aš manau taip nutiko, nes ji laikė jas tame pačiame kambaryje kur ir miegojo tas vaikas.
Mes laikome namo pirmam aukste - virtuvėje, o miegame namo antrame aukšte - tai labai tikiuosi, kad mums taip nebus.
Ką manot apie tas alergijas
o mūsų Ričiukas gyvena gerai - dabar atradau kad labai mėgsta dobiliukus -žiedus,t ai taip skanauja kai duodu net neatsitraudkdamas

o kas nutiko kad pateliu staiga pritrūko. man regis turėjai jų ar kas nutiko?
Ir šiaip čia kiek gražių pridėjo foto banguotukų.
O mano draugė viena turi apie keturis metus porą mėlynų banguotukų, ir dabar jau prasidėjo sūnui jos alergija (be vaistų negali būti). Tai dabar ieško ar kam parduoti ar padovanoti, nežinau kaip nuspręs.
Bet taip liūdna kai taip nutinka. Aš manau taip nutiko, nes ji laikė jas tame pačiame kambaryje kur ir miegojo tas vaikas.
Mes laikome namo pirmam aukste - virtuvėje, o miegame namo antrame aukšte - tai labai tikiuosi, kad mums taip nebus.
Ką manot apie tas alergijas

o mūsų Ričiukas gyvena gerai - dabar atradau kad labai mėgsta dobiliukus -žiedus,t ai taip skanauja kai duodu net neatsitraudkdamas
Paskutinį kartą redagavo Ilona 2011.07.29 22:23. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Ilona - Pranešimai: 697
Ale matau, kaip ir "dauguma" laiko paukstelius virtuveje
. Neisimtis ir as. Tiesiog vieta kur daugiausia praleidziu savo "aktyvaus veiksmo" vieta. Turiu galimybe, tiksliau kambari, kuriame "niekas nevyksta" bet ten nedrystu padaryti pauksciu "oazes", nes zinau, kad skubedamas i darba galiu ir pamirsti... ir pazaisti su jais i kita "tuscia" kambari nebus noro 

-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
O kaip tada dėl maisto gaminimo virtuvėje, kiek žinau kenkia garai paukščiukams.. nebent turite garų surinktuvę 

-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių