[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Kai praeitą rudenį buvau Lietuvoje...
logo

Kai praeitą rudenį buvau Lietuvoje...

Nebėra mano plunksnuočio...

Standartinė sailor » 2011.07.30 04:19

Kai praeitą rudenį buvau Lietuvoj, vyrui netikėtai teko gultis į ligoninę. Visi gyvūnai liko vieni namuose, kaimyno vaikai atėję pašerdavo. Tai greičiausiai kokių žolių papuvusių davė neperplovę, vyras žliūgių primerkęs buvo, taip grįžus ir radau tame pačiame vandenyje. Vyras iš ligoninės grįžo visai prieš man grįžtant, sako, visi tavo gyvūnai tvarkoj, vienas paukščiukas silpnai skraido, ant grindų nutupia, bet viskas gerai. Grįžus pažiūriu, kad ne viskas gerai. Bandžiau gydyti kelias dienas, negerėjo jai, išvežėm pas veterinarą, ten prabuvo savaitę gydoma, vieną dieną geriau būdavo, kitą vėl blogiau, po savaitės mirė, Taip vetai ir nenustatė, nuo ko.

O Čiauškutei pavasarį kiaušinukas užstrigo. Kai pačiupinėjau, net du apčiuopiau. Visą vakarą dariau procedūras, naktį ji abu kiaušinius numetė nuo laktos. Po poros dienų ji vėl man kažkokia neaiški, vėl išsipūtę. Pačiupinėjau, lyg vėl kiaušinis. Nuvežiau pas vietinius vetus, manau, užstrigus kiaušiniui turės padėti, bet jie į paukštį net nežiūri, siunčia į Atloną (30 km). Važiuojam ten, ten paukščio neapžiūrėję suleido kalcio ir raumenis atpalaiduojančių, Sako, per porą valandų turi padėti kiaušinį, jei ne, vėl reikės atvažiuoti. Nepadėjo, važiuojam atgal prieš užsidarant veterinarinei. Tos vetės jau nėra, yra kitas vetas, ir jis dar pakartojo injekcijas ir sako, kad jei nepadės, reikės vėl kartoti. Sekmadienį vetai nedirbo, pirmadienį iš ryto vėl važiuojam į Atloną. Nors man paukštelis geriau atrodė, ir to kiaušinuko neužčiuopiau. Buvo pirma vetė. Ji iš karto siunčia į Bray pas Barbarą, net žiūrėti į paukštį nenori. Sakau, bent pačiupinėkit, man atrodo, kad nėra to kiaušinio. Jie nenorom pasižiūrėjo, kai paukštį jai po nosim pakišau, sako, vis tiek ištinę ten viskas, važiuokit pas Barbarą dabar, reikia operuoti, kitaip paukščio neteksit. Važiuojam pas Barbarą 150 km. Užtaikėm ant beveik pietų, jos nėra. Priėmėja sako, bus po trijų valandų, ateikit vėliau. Sakom, šitiek atvažiavę, tikrai atgal nevažiuosim, o mus čia veterinarė atsiuntė iš baisiausios tolybės. Tai leido palikti paukštį, paėmę 120 eurų išankstinį apmokėjimą už hospitalizaciją. Paskambinom vakare Barbarai, ji sako: kiaušinuko nėr, blogai papūgėlei su kvėpavimu, ant deguonies ji laikoma. Kai nuvežiau, gana žvali buvo ir čirpavo, lesiojo po truputį. jokių pastebimų kvėpavimo sutrikimų nebuvo. Kitą rytą paskambinom, sako, ką tik mirė. Taip ir nežinojo, nuo ko, sakė, greičiausiai nuo streso. Va taip. Po tokios istorijos nutariau daugiau savo paukščiukų veterinarams nevežti. Numirti ir pas mane gali, bet nors be papildomo streso.
Paskutinį kartą redagavo sailor 2011.08.02 18:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė snaigute » 2011.07.30 11:34

Kaip gaila paukštukų..... :'(
Vartotojo avataras
snaigute

Augintiniai:

Standartinė linska » 2011.07.30 16:39

Tikrai labai gaila paukštukų. :cry2:
Tik labai keista, kad tik dabar istorija buvo pasakyta :$
Vartotojo avataras
linska

Augintiniai:

Standartinė Ieva » 2011.07.30 23:20

Sailor, labai gaila, kad taip baigėsi paukštukam. O aš maniau, kad pas jus kitokia situacija su veterinarais.. 8|
Vartotojo avataras
Ieva

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2011.07.31 00:57

Tai kad ne sykį rašiau, kad pas veterinarus mažiukų daugiau nevešiu. Gal didelius paukščius jie ir išgydo, nežinau, bet su mažiukais tai asmeninė patirtis pas veterinarus nekokia.

linksa, o kas čia keisto? Kai užklausė, tai ir atsakiau. Koks skirtumas, kada pasakyta? Niekas neįsipareigoja visų istorijų pasakoti iš karto, tuo labiau, kad būna sunkių laikotarpių, kai forumams laiko nelieka. Yra daugybė forumiečių, kurie nieko nepasakoja.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Rodnega » 2011.07.31 01:01

Sailor, labai užjaučiu
:'(
Vartotojo avataras
Rodnega

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2011.07.31 01:09

Ačiū, Rodnega :pooh_lol: . Dabar, po tiek laiko, skausmas atlėgo, o tada tai labai liūdna buvo, ypač dėl Čiauškutės, kai tiek pastangų buvo įdėta...
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Nesinanto » 2011.07.31 11:14

Labai gaila paukštukų :'( Kai numirė Vikutė, tai jau ir tai man buvo taaaip liūdna, o dviejų čirčirų netektis... Užuojauta... Tie veterinarai :@
Vartotojo avataras
Nesinanto

Augintiniai:

Standartinė gede » 2011.07.31 11:54

Na tikrai žiauru, varinėja ir žmones, ir paukštį vargšą :pooh_go: , absurdas, čia dievagojamės kad Lietuvoj nėra vetų, tai kad ir už marių jų nėra 8| , urodai, supalinai nafig tokia "kliniką" i vsio, kad kitiems smegenų nepūdrintu :@
Vartotojo avataras
gede

Augintiniai:

Standartinė Ilona » 2011.07.31 20:38

Sailor, perskaičiau istoriją, vos neapsiverkiau. Įsivaizduoju kiekt au teko patirti..... labai labai užjaučiu. :'(
Vartotojo avataras
Ilona

Grįžti į Memorialas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis

Kalendorius