Gyvas maistas
-
cezis - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Tai jau taip,jei randa-nespjauna ,bet specialiai jiems neauginu,isivaizduoju kokios fermos reiketu kai pas mane vien jaunikliu apie 70 buna
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Na, va, pagaliau vabaliukai garbingiausioje vietoje - virtuvėje ant stalo. Ačiū lea! Dabar juos stebėdamas turbūt praleidžiu daugiau laiko negu prie voljero
Niekada nemaniau, kad vabalai gali būti tokie socialūs ir įdomūs. Reikės pabandyti prie vardų pripratinti, kad atbėgtų tik tas, kurį kviečiu
Niekada nemaniau, kad vabalai gali būti tokie socialūs ir įdomūs. Reikės pabandyti prie vardų pripratinti, kad atbėgtų tik tas, kurį kviečiu
-
cezis - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
Pradėjau augint rudenį ir pagaliau sulaukiau didžiojo milčiaus lervų! Tiksliau, gal jau ir seniau sulaukiau, bet tik šiandien sugalvojau giliau pakapstyt ir radau. Taigi lervos jau puikuojasi ant mano mažyčių stalo, bet kol kas jokios reakcijos į jas. Laukiu nesulaukiu, kol kuris nors paragaus.
Beje, gal kas nors žino protingų būdų kaip tas lervas "atsijoti" nuo maisto ir vabalų?
Beje, gal kas nors žino protingų būdų kaip tas lervas "atsijoti" nuo maisto ir vabalų?
- Arven
- Augintiniai:
Gal kas žino, kur Vilniuje galima milčiaus lervų isigyt? Pas mane jau į pabaigą einą. Kieliukui pasibaigė sausiakas, tai dabar nemažai sulesa. Turėtų kada nors kitame inde užaugti, bet dar sulaukt reikia. Kikas apskambinau - neturi ir ko gero neatveš. Gal kas užmatėt, kur dar jų būna?
- Arven
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių