Kai žmogus augina papūgų jauniklius
Norėju, kad sutiktumėte su mano pamastymais, kad nusiraminčiau, juk pirmas mano jauniklis, tai dėl visko nerimauju Taip lea, dėl tuštinimosi taip pat gali būti, nes rite sveriu prieš valgį, tai nestebiu labai ar po ar prieš tuštinimasi sverimas būna, tai greičiausiai ir dėl to svoris kinta, dėkui už paaiškinimą
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dar šiek tiek apie Kiviuką, paskutinį kartą šioje temutėje, manau kad Kiviukas jau pakankamai didelis,jog persikeltu visam į Senegalų temą, o "vaikų lopšelį"paliekame kitiems jaunikliams Tai va, Kivis kolkas valgo dar tris kartus per dieną, bet nuo rytdienos jau pereinam prie dviejų kartų, manau jau laikas, nes Kivis dieną pats prilesa pakankamai ir nelabai noriai valgo košytę Skraidūnas dar nekoks, bet mokomes Vakar labai maloniai nustebino, kai sedėdamas kitoj lovos pusei atskrido pas mane tiesiai į glėbį Išdrasėjo vaikas: dūksta, žaidžia, nebebijo nematytų daiktų taip kaip ankščiau, staliaus gabumų dar neatskleidė,tikiuosi ir nepasirinks šios profesijos, o šeip mėgsta pagriaužti pultą, mobilų, fotoparato dėklą...
Dar keletas nuotraukyčių
P.S. Tolemesnį Kivio gyvenimą galite sekti senegalų temoje
-
- Augintiniai:
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
- Renatuska
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Sveiki augintojai,
Reikalinga pagalba, gal kartais pas ka liko maistelio papugiuku maitinimui (misinuko ar Vita life pro baby lesalo) labai reikia kuo greiciau dar sia savaite... Tikrai sumokeciau kiek prasysite.
Reikalinga pagalba, gal kartais pas ka liko maistelio papugiuku maitinimui (misinuko ar Vita life pro baby lesalo) labai reikia kuo greiciau dar sia savaite... Tikrai sumokeciau kiek prasysite.
-
mumute - Pranešimai: 39
- Augintiniai:
mumute papasakokite kas nutiko? gal sulauksite patarimu, palaikymo Mano nuomonė tai, kaip ir rašiau až, kad reiktu laisti mažyli maitinti motinai Gal turite nuotraukyčių, labai būtų įdomu pamatyti
-
- Augintiniai:
Žinau džiuga, bet mažylis nelabai nori valgyti iš žmogaus rankų, tai mano pasiūlymas buvo atskirti mama, pas tėvelį perkelti, bet įkeldinėti ją į narvą pas mažyli keturis kartus per dieną, kad ji pamaitintu vaika žinoma stebėti kad nepešiotu, o kai pamaitins vėl mama pas tėva perkelti ar tai nebūtų išeitis?
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių