Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Pas Tuki iš apačios žiedas patamsėjo, o iš viršaus išaugo naujos daug žydresnės plunknytės Dabar Tukis man regis baigė šertis, dėl to išriškėjo žiedas, o per kitą šerimasi, jis dar labiau išriškės, jei tai patinėlis, jei ne, tai greičiausiai bus Tukė su gan ryškiu žiedeliu, kas taipogi man labai gražu Tad belieka arba lažintis arba draugiškai ir kantriai laukti kito šerimosi
P.S.vistik mano nuomonė jog Tukis yra virukas
P.S.vistik mano nuomonė jog Tukis yra virukas
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Va sitoje labai aiskiai matosi,kad spalvyte kitokia,cia tikrai ne skirtingom kryptim augancios plunksnytes.As lazinciausi kad vyrukas Tukutis
- Prikabinti failai
-
- DSC_0117.jpg (26.34 KiB) Peržiūrėta 941 kartus(ų)
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
labai priklauso nuo fotiko.cia as taip manau.kaip pagauna kadra gal.bet ai,man tai nesvarbu,vistiek Tukis grazuolis.man augintinis patinka ne del to,kad buna berniukas ar mergaite
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
ar jusiskiai irgi taip elgiasi?as kaip pradedu kalbinti,tai uzsimerkia visai,arba tik viena aki palieka atmerkta...arba isvis vyzdzius pradeda didinti mazinti pries mane zodziu,neliudim mes
-
- Augintiniai:
-
meestee - Pranešimai: 598
- Augintiniai:
Maniskis tai kaip vyzdzius didina mazina taip rodo,kad pyksta ir dar urzgia kartais tuo metu atrodo kaip koks vampyras
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
.Tukutis jau turi naujas plunksnytes ir jo žiedas tikrai gerai matosi.Iš priekio tai atrodo kaip vurukas su barzdele .Kažkaip jis man i mergaitę visai nepanašus.Mergaitės man visada labiau patikdavo,net nežinau kodėl.O Tukutį mylime ar jis berniukas ,ar mergaitė bus nesvarbu .Tik kažko paskutiniu metu jis dažnokai parėkauja-matyt paauglystė prasidėjo.Kukutė kaip visada nuostabiai atrodo-tikra ledi
- tatjana
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių