Katės
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Turiu tokį kvailą klausimėlį ar yra kokia tikimybė, kad katė galėjo susikryžminti su laukine kiaune?
-
siaba - Pranešimai: 418
O dėl ko jums kilo tokių abejonių?kačiukai gimė panašūs į kiaunes Pasirodykite tuomet labai jau įdomu pamatyti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Mano katinas šįvakar fazaniuką sumedžiojo ir parnešęs prie durų patiesė . Ne veltui aš jį namuose laikau per dieną, kai viščiukai su višta laisvi ganosi. O šiandien labai veržėsi laukan, kai negalima buvo, tai pasistojęs prie durų raktą letenom suėmęs sukinėjo .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kitų katinai triušius medžioja, bet aplink mus dabar per triušius miksomatozė prasinešė. O tai prineštų triušienos.
-
- Augintiniai:
Ne, šunims sušerčiau. Kai Dublino priemiestyje gyvenau, daug triušių aplink būdavo, pavasariui atėjus ir hormonams veikiant jų budrumas sumažėdavo, tai daug jų per gatvę bėgdami žūdavo. O aš juos naktį eidama su šunimis pasivaikščioti susirinkdavau. O kaimyno katinai sumedžioję triušį išmėsinėdavo į keturias dalis (kepenis lyg suėsdavo, gal dar ką) ir padėdavo visas tas dalis šeimininkams ant palangės. Vyro sekretorės naujas katinas irgi triušius medžioja. Tai manau, kad mano Tomis neatsiliktų.
-
- Augintiniai:
Sveiki, as ir idesiu sovo kates nuotrauka ,bet gaila ,kad as ten labiau mataus .Reiks video su ja ikelt ,nes daugiau ft su ja neturiu
-
nimfa14 - Pranešimai: 47
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google Adsense [Bot] ir 0 svečių