Kelionės
Aš vakar porai valandų kaimo mugėje apsilankiau. Ji dvi dienas vyko, renginių gausybė, nuo amatų, viduramžių kovų ir žirgų, šunų sporto, sakalininkystės, šeškininkystės, šaudymo, meškeriojimo ir kitokių varžybų. Turiu kelių renginių, kuriuose stebėjau, nuotraukų.
Man nuostabiausia visada būna stebėti, kaip veikia fokshoundų būrys, ir kaip jis valdomas
Jeigu vadas nujoja tolyn, o šunų kol kas nereikia, kiti grupės nariai šunis laiko vietoje.
Ir tik išgirdę kviečiantį medžioklinio rago signalą, šunys pasileidžia bėgti
O jiems iš paskos joja raiteliai
Visas šunų būrys nuostabiai klauso šeimininko
Pasižiūrėkite, kokie meždioklinių šunų santykiai su medžiotojais - šunys nematę jokių pavadėlių.
Dar buvo žirgų užkalbėtojas Franklin Levinson
SU didžiausiu įdomumu žiūrėjau ir klausiausi jo pamokymų, kaip natūraliai elgtis su arkliu ir jį valdyti savo kūno judesiais. Kai gyvūnas visiškai pasitiki žmogumi, tai su juo dirbti yra labai lengva
Dar buvo šokantis arklys (kairėje)
Paskui buvo šunų dresūra - žmogus siek pasaulio rekordo (daugiausiai vienu metu dresuojamų šunų, bet jų susirinko ne tiek jau ir daug). Paskui buvo konkursas, kieno šuo paliktas gražiai lauks nesujudėjęs, kol prie jo grįš šeimininkas. Nugalėjo šita trijulė
Dublino sakalininkai demonstravo savo paukščius
Man sunku buvo juos pagauti skraidančius
O sakalas man buvo per greitas, tiesa, kelis kartus buvo nutūpęs ant nuotraukoj matomo skėčio
O čia šiaip papozavo paukštukas
Dar norėjau pamatyti šunų kinkinių demonstraciją, bet jos kažkodėl nebuvo .
Ir dar pasigirsiu - šitame didžiuuuuuliame plakate yra net aštuonios mano nuotraukos .
Man nuostabiausia visada būna stebėti, kaip veikia fokshoundų būrys, ir kaip jis valdomas
Jeigu vadas nujoja tolyn, o šunų kol kas nereikia, kiti grupės nariai šunis laiko vietoje.
Ir tik išgirdę kviečiantį medžioklinio rago signalą, šunys pasileidžia bėgti
O jiems iš paskos joja raiteliai
Visas šunų būrys nuostabiai klauso šeimininko
Pasižiūrėkite, kokie meždioklinių šunų santykiai su medžiotojais - šunys nematę jokių pavadėlių.
Dar buvo žirgų užkalbėtojas Franklin Levinson
SU didžiausiu įdomumu žiūrėjau ir klausiausi jo pamokymų, kaip natūraliai elgtis su arkliu ir jį valdyti savo kūno judesiais. Kai gyvūnas visiškai pasitiki žmogumi, tai su juo dirbti yra labai lengva
Dar buvo šokantis arklys (kairėje)
Paskui buvo šunų dresūra - žmogus siek pasaulio rekordo (daugiausiai vienu metu dresuojamų šunų, bet jų susirinko ne tiek jau ir daug). Paskui buvo konkursas, kieno šuo paliktas gražiai lauks nesujudėjęs, kol prie jo grįš šeimininkas. Nugalėjo šita trijulė
Dublino sakalininkai demonstravo savo paukščius
Man sunku buvo juos pagauti skraidančius
O sakalas man buvo per greitas, tiesa, kelis kartus buvo nutūpęs ant nuotraukoj matomo skėčio
O čia šiaip papozavo paukštukas
Dar norėjau pamatyti šunų kinkinių demonstraciją, bet jos kažkodėl nebuvo .
Ir dar pasigirsiu - šitame didžiuuuuuliame plakate yra net aštuonios mano nuotraukos .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Na pavydžių tau sailor Tiek daug renginių, įdomybių vienoje vietoje,nuostabu O kad mūsų Lietuvoj kas nors bent panašaus būtų Nuotraukos nuostabios,dar ir daugiau norėtusi O dėl nuotraukų plakate didžiausi sveikinimai
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Čia tik maža dalis to, kas buvo. Per tas dvi dienas renginių gausybė, ir net po kelis vienu metu. Plius dauguma organizacijų savo palapines turi, ten galima užeiti, pasikalbėti, pasižiūrėti, informacijos gauti. Dar loterijos įvairiausios buvo, konkursai vaikams ir t.t.. Dar buvo maisto gaminimo iš laukinienos demonstracija, bet niekaip neužtaikiau - kiek ateidavau, viskas būdavo suvalgyta . Dar, tiesa, prekyba įvairi vyko, tiek visokiems reikmenimis kaimo gyvenimui ir sportui, tiek prekėmis augintiniams, tiek vietiniais maisto produktais. Šeškų buvo galima nusipirkti (medžioklinių) po dešimt-penkiolika eurų. Ir tokios mugės kasmet pas mus vyksta, o dabar dar ir gyvenam visai netoli nuo tos vietos, kur jos rengiamos . Susipažinau su viena mergina, kuri ten šunims grūmingą darė - pasirodo, ji netoli nuo mūsų esančiame miestelyje zooparduotuvę turi. Jos mama, pasirodo, veisia žakus ir kakadu, teta irgi turi laabai egzotinių gyvūnų, papūgą tik vieną (arą). Žodžiu, kur bepasisuksi, ten ant papūgininko užtaikysi .
Tiesa, plakate net dviejose vietose matosi Sailoriukas .
Tiesa, plakate net dviejose vietose matosi Sailoriukas .
-
- Augintiniai:
Nu nieko sau, ot Airiukai pramogauja, ech nors akis paganyt gaunam Tai reik manyt neužkalnų ta diena kai ne žiūrovų pusėje sudalyvausi
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Papooga, kad ir dabar galima dalyvauti kur nors, tik kad aš mieliau žiūriu, negu pati dalyvauju.
ebai, būna, kad radikal nekrauna, bet dabar man viską rodo. Gal tavo interneto tiekėjas blokuoja. Gal čia laikina. O šiaurėje tokia pati mugė anksčiau vyksta - liepos mėnesį. Jie tikrai pakankamai reklamuojasi, reikia renginių puslapiuose žiūrėti. Va, jau kitų metų renginys paskelbtas http://www.irishgamefair.com/
ebai, būna, kad radikal nekrauna, bet dabar man viską rodo. Gal tavo interneto tiekėjas blokuoja. Gal čia laikina. O šiaurėje tokia pati mugė anksčiau vyksta - liepos mėnesį. Jie tikrai pakankamai reklamuojasi, reikia renginių puslapiuose žiūrėti. Va, jau kitų metų renginys paskelbtas http://www.irishgamefair.com/
-
- Augintiniai:
Tai va, kad kai nežinai ko ieškoti, tai ir neieškai. Aš visokių miestietiškų tūsų irgi nelabai mėgstu. Daug kas sako, kad kaime gyventi neįdomu, veiklos nėra, atrakcijų nėra, o man Airijos ir UK kaimo gyvenimo tradicijos kaip tik labai patinka - tokia veiklos įvairovė . Man pasisekė, kad mano vyro organizacija toje mugėje kasmet dalyvauja, labai jai ruošiasi, ir visą mėnesį dirba pluša, jau nekalbant apie darbą pačioje mugėje. Tai aš apie jas iškart sužinojau ir jau daug metų į jas važinėju.
-
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių