Pieno produktai
As apie naturalu jogurta rasiau,o varske is pokelio tai nelabai ir varske pavadint galima,skysta makaliose kaskokia ,nei as pati tokia valgyciau,nei juo labiau papugiukui rizikuociau duot.Bent jau visciukai nuo jos viduriuot pradeda.O kad kaimiska riebesne tai taip,bet kiek jos banguotukas sulestu-vos trupineli,tai manau geriau tokios trupinelis,nei parduotuvinis slamstas( apie grudeta to nepasakyciau).
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Užsiregistravo: 2009.02.20 20:54
- Miestas: Utena
- Augintiniai:
Aš Airijos supermarketuse lenkišką varškę perku, tai neskysta ji - biri tokia. Normali varškė bent jau man atrodo. O kaip lietuviška iš pokelių atrodo, tai jau ir pamiršau
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Užsiregistravo: 2007.02.21 23:18
- Miestas: Kaimas Airijos vidury
- Augintiniai:
kadangi kartojasi varskes tema, tai pasisakysiu- labai paprastai, greitai ir skaniai varske darau tik pati, parduotuvine nebent grudetaja perku.
Parduotuvine varske
O namuose daryta- labai skani net viena.
jei ka domina, daroma taip: pvz. 2 litrus pieno uzvirti iki kol prades kilti, tada i puoda supilti ~1-os citrinos sultis; minute pamaisyti, kol pienas pavirs i varske ir
(jei nesusoka i varske, vadinasi- per mazai citrinos sulciu. ju ipilti kiek daugiau ir stebeti- turi pradeti rastis varske, o aplink ja- sviesiai zalsvos isrugos. isrugos taip pat sveikos ir naudingos)
Parduotuvine varske
O namuose daryta- labai skani net viena.
jei ka domina, daroma taip: pvz. 2 litrus pieno uzvirti iki kol prades kilti, tada i puoda supilti ~1-os citrinos sultis; minute pamaisyti, kol pienas pavirs i varske ir
(jei nesusoka i varske, vadinasi- per mazai citrinos sulciu. ju ipilti kiek daugiau ir stebeti- turi pradeti rastis varske, o aplink ja- sviesiai zalsvos isrugos. isrugos taip pat sveikos ir naudingos)
- efi
- Pranešimai: 284
- Užsiregistravo: 2011.04.06 21:00
- Miestas: Vilnius
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Užsiregistravo: 2007.01.23 00:17
- Miestas: Vilnius
- Augintiniai:
Galima butu sakykti, kad paskui susoka.
T.y. varske kol dar silta, buna biri ir lengvai maigosi, o pabuvusi ilgiau (ir saldytuve), ji tokia... ~sustandejusi. T.y. pavirsta i "panyru" vadinama suri (su juo irgi daug ka galima veikti).
Bet man tas "susokimas" netrukdo, jei reikia, sutarkuoju su burokine tarka ir tampa biri. O skonis vistiek toks pats gerutis
Ir taip ramu, kad varske ne su proshkom sutraukta, o su citrinos sultimis. Ir zinai, is kokio pieno, ir kaip pagaminta
T.y. varske kol dar silta, buna biri ir lengvai maigosi, o pabuvusi ilgiau (ir saldytuve), ji tokia... ~sustandejusi. T.y. pavirsta i "panyru" vadinama suri (su juo irgi daug ka galima veikti).
Bet man tas "susokimas" netrukdo, jei reikia, sutarkuoju su burokine tarka ir tampa biri. O skonis vistiek toks pats gerutis
Ir taip ramu, kad varske ne su proshkom sutraukta, o su citrinos sultimis. Ir zinai, is kokio pieno, ir kaip pagaminta
- efi
- Pranešimai: 284
- Užsiregistravo: 2011.04.06 21:00
- Miestas: Vilnius
- Augintiniai:
Turiu namuose naminė varškės ir dabar galvoju ar ją reikia su jogurtu sumaišyti, ar galima paberti ir taip, kaip priedą prie maisto nimfukams mano?
-
*Maja* - Pranešimai: 88
- Užsiregistravo: 2011.05.06 15:02
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Užsiregistravo: 2007.01.23 00:17
- Miestas: Vilnius
- Augintiniai:
O kokiu jogurtu galima duoti nimfukams? Ar tik to natūralaus kur toks rugstokas panasus į kefyra ar galima ir ekologiškų pvz "Bios" su zemuogem ar kitais vaisiais?
- Aistukas
- Pranešimai: 199
- Užsiregistravo: 2011.10.08 14:50
- Miestas: Vilnius
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Užsiregistravo: 2009.02.20 20:54
- Miestas: Utena
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Užsiregistravo: 2010.07.26 19:18
- Miestas: Kėdainiai
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių