Augintinių video
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Smagu pažiūrėti, žakučiai tai kaip Čipai grynai, o kiti keturi tai jau išnaudoja prasiskraidymo laiką pilnai, ratus tik suka
Bet arbatos puodelis prie kompo ir dar papūga šalia, tai jau ekstrymas Pas mane tai staigiai būtų ežeras ant stalo, nes labai smagu išversti, nutempti nuo stalo nušveisti ir pan.
Bet arbatos puodelis prie kompo ir dar papūga šalia, tai jau ekstrymas Pas mane tai staigiai būtų ežeras ant stalo, nes labai smagu išversti, nutempti nuo stalo nušveisti ir pan.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Papooga kaip baisu pas tave... ne pas graziai visi arbata geria, nebet puodelyje yra maiselis ar arbatzoliu, tai tuomet aisku reikia istraukti...
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Cia dar vienas, jei kam idomu...
Na ir dar nekripkite demesio per daug i aplinka, mes dar nepilnai isirenge name.. ir i mano snekas, iprotis pastoviai kalbetis su papugomis, stengiuosi savo kalbomis pastoviai patraukti ju demesi..
Na ir dar nekripkite demesio per daug i aplinka, mes dar nepilnai isirenge name.. ir i mano snekas, iprotis pastoviai kalbetis su papugomis, stengiuosi savo kalbomis pastoviai patraukti ju demesi..
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Gabusia,ziurejau su baltu pavydu i jusu papugas,kaip as noreciau tiek papugu tureti . Tik iskilo klausimas,nes daug ko dar esu neperskaiciusi,o gal niekur ir nepamineta,kodel su vienu kakaduliu kalbate lietuviskai,o su kitomis papugomis rusiskai?
- Manija
- Augintiniai:
Tik taip pataike irase Kalbu dazniausiai rusiskai, nors ir tai nesuprantama kodel, nes seimoje bendraujame lenkiskai..
Su Romuku kalbejau rusiskai, nes mama jo primoke rusisku zodziu ir jis automatiskai iskart atsiliepia, kai pasakai "Roma, charosyj Roma, krasivyj"... Su Maja pradejau bendrauti lietuviskai, kad forume daugiau zmoniu suprastu ka mano paukstis sneka, bet atsiradus Sarai, kuri kalbejo beveik tik rusu kalba, teko ir vel persiorientuoti.. Nors Sara is ryto sako "Dobroje utro" ir is kart isvercia "Labas rytas".. Emilis irgi kai atkeliavo kalbejo lietuviskai, sakydavo "Labas", is jo lietuviskai ismoko ir Klara, bet visa kita, kai ja pabaru, tai supranta rusiskai.. na vienu zodziu mano papugos keliakalbes.. Stengiuosi pastoviai vartoti kalboje tuos zodzius, kuriuos papugos moka, tam, kad nepamirstu, taip ir gaunasi, kad ivairiomis kalbomis..
Su Romuku kalbejau rusiskai, nes mama jo primoke rusisku zodziu ir jis automatiskai iskart atsiliepia, kai pasakai "Roma, charosyj Roma, krasivyj"... Su Maja pradejau bendrauti lietuviskai, kad forume daugiau zmoniu suprastu ka mano paukstis sneka, bet atsiradus Sarai, kuri kalbejo beveik tik rusu kalba, teko ir vel persiorientuoti.. Nors Sara is ryto sako "Dobroje utro" ir is kart isvercia "Labas rytas".. Emilis irgi kai atkeliavo kalbejo lietuviskai, sakydavo "Labas", is jo lietuviskai ismoko ir Klara, bet visa kita, kai ja pabaru, tai supranta rusiskai.. na vienu zodziu mano papugos keliakalbes.. Stengiuosi pastoviai vartoti kalboje tuos zodzius, kuriuos papugos moka, tam, kad nepamirstu, taip ir gaunasi, kad ivairiomis kalbomis..
-
- Augintiniai:
Trūksta žodžių pagirti šitam Gabusios paukštynui Ypač patinka, kad yra po du kiekvienos rūšies, išskyrus nimfuką, regis. Tai norėjau paklausti, kuo jau jisai prastesnis ?
- daiva3
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių