Pavadėliai
Nea. Po žiemos sezono - jokių šansų uždėt pavadėlį. Nors kai dabar pagalvoju.. Ne tik po žiemos, jau ir vasaros pabaigoje nelabai norėdavo "petnešėlių". Laisvėj ir be trukdžių smagiau.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Gal kam prireiks, info.kaip lengvai pasidaryti petnešas Nupirkau aš zooparduotuvei petnešas(tinka triušem, jūros kiaulytės, kačiukam,šuniukam...), štai tokias:
Ištraukiau mažesniaja dalį, kuri gyvunėliui ant kaklo segasi:
Tuomet tą didesnę dalį, kuri segasi gyvunui ant krutinės, atsegiau ir perkišau per tą pačią skilutę, kad susidarytų aštuntukas ir vole
Tikios pat petnešos, kaip ir pirmąjam puslapį(geltonos) Uždėjau Kiviui bet nelabai jos patogios, ta dalis kuri už sparniuku nuslenka link uodegytės, nepatogu, visgi geriau kai ir ant nugarytės sujungiama juostele, kad ta dalis kuri po sparniuku nenuslystu Tad reiks perdaryti
Ištraukiau mažesniaja dalį, kuri gyvunėliui ant kaklo segasi:
Tuomet tą didesnę dalį, kuri segasi gyvunui ant krutinės, atsegiau ir perkišau per tą pačią skilutę, kad susidarytų aštuntukas ir vole
Tikios pat petnešos, kaip ir pirmąjam puslapį(geltonos) Uždėjau Kiviui bet nelabai jos patogios, ta dalis kuri už sparniuku nuslenka link uodegytės, nepatogu, visgi geriau kai ir ant nugarytės sujungiama juostele, kad ta dalis kuri po sparniuku nenuslystu Tad reiks perdaryti
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
O mes šiandien buvom išėję į lauką su Ebo atsiūstu pavadėliu. Labai AČIŪ už dovaną
Kol kas nežinau ar jai patiko, bet tikrai nieko blogo. Galvojau kad bijos ir skris nuo manęs, bet tupėjo ant peties ramiai. Kai grįžom į kambarį, pradėjo krapštyti pavadėlį, bet aš jį nuėmiau. Nenoriu be reikalo erzinti.
Atrodo Tutė ant manęs labai nesupyko - ir toliau su Čita kovoja už vietą ant mano galvos.
Kol kas nežinau ar jai patiko, bet tikrai nieko blogo. Galvojau kad bijos ir skris nuo manęs, bet tupėjo ant peties ramiai. Kai grįžom į kambarį, pradėjo krapštyti pavadėlį, bet aš jį nuėmiau. Nenoriu be reikalo erzinti.
Atrodo Tutė ant manęs labai nesupyko - ir toliau su Čita kovoja už vietą ant mano galvos.
- Plunksna
- Augintiniai:
Ramiai tupėjo ir niekur neskrido todėl, kad aplinka nepažįstama. Bet kad nesipriešino pavadėlį uždedant, tai gerai .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Bet po žolę su juo vaikščioti nepatogu. Pinasi tas pavadėlis tarp kojų. Toks vaizdas, kad jai sunku patempti. Bet sėdėti ant peties tai liuks.
- Plunksna
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 20 svečių